Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - internetový marketing - analýza a zakládání PPC systémů pro internetovou reklamu.

Tiskárna: - digitální a ofsetový tisk - knihařské zpracování - tvorba tiskových dat - výsek atypických tvarů - kompletace tiskovin

Práce, řemeslo: - malířské, natěračské, lakýrnické.

Služby: - designér, scénograf - návrhy dočasných objektů a výtvarné řešení vnějších i vnitřních prostor

Služby: - kosmetika - Bachova květová terapie - Reiki.

E-shop: - nakladatelství - centrum zdraví

Služby: - posilovna - solárium - masáže - prodej sportovních doplňků

Nabídka tlumočení a překladů. Jsem členem Komory soudních tlumočníků ČR, překládám a tlumočím v oblastech souvisejících se soudním jednáním, obchodní texty, technickou literaturou z a do maďarského jazyka.

Nabízíme pronájem velkoplošných stanů, pivních setů, grilu a osvětlení na společenské akce zahradní slavnosti, oslavy, svatby, křtiny, atd. Dále na Vaší akci zajistíme veškeré jednorázové nádobí (talíře, kelímky, misky, příbory), ubrousky, ubrusy a hygienické potřeby.

Realitní kancelář - byty - domy - rekreační objekty - pozemky Realitní kancelář - objekty pro podnikání Realitní kancelář - poradenství

Zajišťujeme demolici staveb a likvidaci odpadů.

Internetový portál mapující kamenné obchody se starožitnostmi, sběratelskými nebo stylovými předměty, antikvariáty, bazary a burzy.

Exteriérové focení. Dětská a rodinná fotografie. Profesionální FOTO Příbram se zaměřením na focení dětí a rodiny. Bezprostřední úsměv, Vaše přirozenost, emoce a pouto Vaší rodiny …

Kovošrot, služby: - ekologická likvidace elektroodpadu - výkup kovového odpadu, autovraků - pronájem kontejnerů.

Práce, služby: - úklidové - úklid domácností, kanceláří - čištění koberců, sedaček - malířské práce - čištění interiérů vozů.

Služby: - formování postavy: - metoda bailine - vacupress - lymfoven - kryolipolýza - ruční lymfatické masáže - ultrazvuková kavitace.

Služby: - internetová raklama - PPC reklama - SEO optimalizace - bannery - sociální sítě - webdesign - tvorba webových stránek.

Činnost: - vývoj software - grafika

Činnost: - stavební dozor - technický dozor investora.