Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Studio Květuše - prodáváme dámské, pánské i dětské svatební a společenské šaty, svatební doplňky, obuv. Zajistíme snubní prsteny, oznámení, dorty, květiny. Vyrábíme ozdoby na auta, doplňky a stojany na dorty, závoje, klobouky, doplňky do vlasů.

Provozování služeb pro rodinu a domácnost. Úklidová a zahradnická služba.

Hodinový manžel - zámečnické práce - malířské a lakýrnické práce - zednické práce - úklidové práce - instalatérská práce, vodo topo plyn - údržba zahrad.

Naše služby: - DTP studio - grafické návrhy - digitální tisk - ofsetový tisk, obaly.

Firma Jiří Červenka - Ekospol je zaměřena na systém mycích kapalin v ekologických mycích stolech. Činnost: - nakládání s nebezpečným odpadem - provoz mobilního zařízení pro sběr a výkup odpadů - provoz skladu nebezpečného odpadu - prodej a pronájem ekologických mycích stolů (EMS).

JPS TRANSPORT s.r.o. je mezinárodní a vnitrostátní nákladní automobilová doprava a spedice. Předmět podnikání: - exportní a importní doprava po EU - nákup zboží a jeho další prodej - skladování - přeprava zásilek po České republice - přeprava do zemí Evropské unie (specializace: Velká Británie, Benelux, Spolková republika Německo, ...

Prodej: - hnojiva, osiva - přípravky na ochranu rostlin Úklidové služby.

Jitka Pikrtová provozuje salon FATIMA. Služby: - kadeřnictví (objednávky - 417 536 521) - kosmetika (objednávky - 777 308 205) - radiofrekvence (objednávky - 777 308 205) - pedikůra, manikůra (objednávky - 774 552 327) - solárium (objednávky - 417 536 521) - masáže (objednávky - 737 831 443) - permanentní make-up (objednávky - 774 122 ...

Ladislav Šoufek provozuje reklamní a grafický portál Soufek.com. Zajišťuje: - tvorba loga a logomanuálu - reklamní a tisková produkce - výroba reklamního materiálu - zpracování a výroba letáků, brožur, obalů a POS materiálů - velkoformátová grafika, billboardy - grafická úprava knih, brožur, výročních zpráv a dalších firemních ...

Firma Jana Krejčího se zabývá čištěním koberců a čalouněného nábytku. Specializace - hloubkové čištění: - koberce - sedací soupravy - další čalouněný nábytek.

Služby - webdesign, tvorba webových stránek - tisk letáků - grafické práce - tvorba Microsite stránek - panoramatické fotografie, netradiční způsoby prezentace.

Služby - dražební a realitní činnost - prodej i pronájem bytů, domů, pozemků a dalších nemovitostí.

Zastavárna - výkup, zástava zlato, stříbro, mobilní telefony, notebooky.

Webdesign - tvorba webových stránek, grafiky - SEO optimalizace.

Realitní, investiční a obchodní činnost - prodej domů, bytů a nemovitostí - odkup nemovitostí - vyplacení závazků. Pobočka Praha V Závětří 1478/6 170 00 Praha 7, Holešovice

Detektivní a bezpečnostní služby - vyhledávání osob - sledování osob - získávání informací - fyzická ochrana osob - přeprava cenin - ochrana majetku - vymáhání pohledávek.

Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - elektroinstalační práce - montáže různých elektrovoltaických systémů, internetových sítí a PC.

Solární studio - solárium - prodej solární kosmetiky.

Výroba architektonických modelů - prezentace a propagace stavebních projektů i konkrétních částí - počítačové vizualizace - 3D grafika.