Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Úklidové práce - panelové domy - kanceláře - školy - banky

Výroba - firemní oblečení Reklamní potisk textilu výroba

Zabýváme se: - poradenství v oblasti internetového marketingu - tvorba webových stránek.

Webdesign a tvorba www stránek, reklamní a marketingové služby, tisk letáků a plakátů, výroba vizitek.

Poradenské služby ve vodním a odpadovém hospodářství.

Naše společnost GAMATISK, s. r. o. se zabývá potiskem reklamních materiálů. Naše služby: - lakování UV do B1, blistrové do B2 - potisk triček a textilu - PE tašky - transferový, ofsetový a tamponový tisk - knihtisk - výroba razítka - digitální tiskový plotr VersaCAM (řezání a tisk na jednom stroji) - digitální tisk do A3 - samolepky ...

Nabízíme: - výkup kovový odpad, železo a barevné kovy.

Poskytujeme služby v oblasti: - správy nemovitostí (i následné služby) - údržba zeleně.

Firma 4MB je malá flexibilní firma zabývající se gravírováním a frézováním. Vyrábíme 3D nápisy a loga, plastové štítky a cedulky, orientační systémy a piktogramy. Dále frézováním měkkých materiálů jako jsou různé plasty, dřevo, hliník, mosaz apod.

Potřebujete vyrobit vizitky nebo razítka? Tiskárna AKORD Chomutov byla založena v roce 1991 a od svého začátku se věnujeme ofsetovému tisku. Postupem času jsme naší činnost rozšířili o další polygrafické služby, výrobu razítek, knihtisk, digitální tisk s moderním předtiskovým studiem, velkoformátový tisk, rámování, laminace, paspartování, ...

Regenerační klub: -regenerace, prevence duševního a fyzického zdraví. -pořádání odborných kurzů. Maloobchod, prodej: -byliny. -bylinné čaje. -bylinná kosmetika. Teplice, Vrázová 6, tel: 417 539 832

Koupě, prodej, výměna, nájem, pronájem: -byty -nemovitosti. Správa bytů a nemovitostí. Pobočka: -Děčín, Radniční 23/1 tel.: 412151043, 774861193.

Naše služby: - tworba webových aplikací a projektové dokumentace.

Informační centrum: - informace o firmách, organizacích a službách ve městě - informační servis Městského úřadu - autobusové a vlakové spoje - ubytování, stravování, kulturní přehledy.

Autorizovaný prodej: -počítače IBM* -počítačové sítě -software.

Naše služby: - výstavní a provozní správa výstaviště ZAHRADA ČECH.

Služby: - výstavba telekomunikačních sítí (i sítí mobilních operátorů) - outsourcing - datové produkty - aplikační software.