Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba: - reklamní předměty pro firmy i fyzické osoby.

Redakce - klubový zpravodaj ENERGY - redakční a propagační činnost

Kosmetické studio - kosmetická ošetření - vizážistika

Kosmetické služby -prodlužování řas -prodlužování vlasú Prodej bižuterie

Vypracování průkazů energetické náročnosti budov (PENB), sestavení položkového rozpočtu stavebních prací včetně výkazu výměr, odhady nemovitostí pro hypotéky a půjčky u staveních spořitelen, odhad tržní hodnoty nemovitosti při prodeji.

Realstav Invest s.r.o., je Váš profesionální partner v oblasti Lead generation, SMS marketingu, Emarketingu, Direct mailingu a reklamy. Nabízíme kompletní servis při získávání nových zákazníků pro Váš produkt či službu. Zabýváme se také tvorbou webových stránek a kompletními reklamními službami.

Komplexní direct marketing.

Služby: -komplexní služby v oblasti digitalizace a správy dokumentů -optimalizace tiskového prostředí -skenování dokumentů, zpracování dat, DMS/ECM systém InDMS, OCR systémy, Workflow, archivace, skartace, servis a prodej IT technologií, náhradní plnění.

Služby: - výuka, překlady a tlumočení v německém jazyce

Ofsetový tisk do B1 a max. tloušťky potisk. materiálu 1, 2 mm. Disperzní lak. Digitální tisk do B3, a dokončující knihařské prací. Výroba plotrových materiálů, velkoplošných billbordu, polepů výloh, polep aut.

Naše firma se zabývá: -spediční a skladovací služby -mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava -specialista na chlazené a mražené zboží.

Nabízíme: - výuka cizích jazyků - překladatelské a tlumočnické služby.

Řešení exekucí Prodej, pronájem - nemovitosti Kurzy - realitní makléř - etická stránka obchodování s nemovitostmi - praxe obchodování s nemovitostmi - katastr nemovitostí - daňová problematika, ...

Ostraha - poradenství - výcvik psů Správa nemovitostí Údržba zeleně Výcvik psů

Pronájem, správa: - nemovitosti - vlastní nebytové prostory.

Angličtina - překlady návody k obsluze spotřební elektroniky Němčina - překlady návody k obsluze spotřební elektroniky

Tvorba webových stránek s administrací, registracemi stránek do katalogů, copywritingem a linkbuildingem. Příprava strategie i analýzy. Webdesign, programování, správa sociálních sítí, SEO optimalizace, zpracování analytických dat. CELKOVÝ WEB-MARKETING.

Tvorba webových stránek: Vytvoříme Vám úspěšné webové stránky, které budou oblíbené nejen Vašimi návštěvníky, ale i internetovými vyhledávači. Vaše nové webové stránky, promění Vaše podnikání na internetu ve zlatý důl. Zviditelníme váš web Zvýšíme návštěvnost Vašich webových stránek, získáme Vám nové zákazníky. Používáme pouze bezpečné ...