Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Čištění koberců, sedaček a čalounění. Půjčovna čistících strojů. Údržba zeleně, úklid sněhu. Praní a žehlení prádla.

Úklidové práce: - mytí oken - úklid kanceláří i domácností - čištění koberců - údržba zeleně, sekání trávy - údržba venkovních prostorů - praní, mandlování.

Kosmetické studio nabízí tyto služby - kosmetické ošetření pleti pomocí přístroje na omlazení pleti - vizážistka - nehtový design, manikúra, pedikúra - kadeřnictví.

Služby: -nedestruktivní zkoušení vizuální, ultrazvukové, magnetické, elektromagnetické, kapilární, prozařovací metody -diagnostika technických zařízení

Nabízíme: - pánský striptýz, dámský strip - pánská obsluha, lady´s night - trawesti show a jiné erotické vystoupení na objednání nonstop po celé ČR pouze od profesionálů. Na vaše akce do klubů i na soukromé párty.

Úklidové práce pro firmy, organizace a soukromé osoby: - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken a výloh - úklid po malování a rekonstrukcích, stavbách - hospodyně - vyklízení sklepů, půd a bytů. Půjčovna: - čistící stroje na koberce a čalounění

Služby: - poradenství a služby v oblasti správy pozemků a nemovitostí

JRS, spol. s r.o. poskytuje účetní a personální poradenství. Služby - účetní a daňové poradenství - personální a mzdové poradenství.

Výroba: - reklamy, reklamní kampaně - Corporate identity - tiskoviny - grafika.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Řešení firemních problémů pro velké, střední i malé společnosti. Nabízíme: - poradenství v řízení QMS, EMS a BOZP - inspekce ve výrobě - interní audity produktů - dodavatelské audity - investiční poradu - práce grafiků a kreslířů - školení pracovníků a výuka anglického jazyka.

AutoCont Chomutov. Prodej, servis: -výpočetní technika. -počítače. Služby: -návrh, realizace počítačových sítí.

Lázeňský dům Salve. Služby: -masáže. -lymfatické masáže. -hydromasážní koupele. -kosmetika. -maníkúra. -pedikúra.

Služby - hudební videoklipy - nahrávací studio - grafické studio - webdesign

Sportovní areál M club: - místo pro treninková soustředění profesionálních i amatérských týmů - zimní stadion - travnaté a pískové fotbalové hřiště - atletická dráha - tenisové a volejbalové kurty - fitnes-centrum, tělocvična, sauna, masáže, kosmetika - zasedací místnost - restaurace, pivnice, bufet - sportovní obchod - poradenská ...

Nehtové studio - modelace nehtů - manikúra

Kadeřnický salon SENSO. Služby: -kadeřnictví.