Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej - kancelářská technika Servis - kancelářská technika Internetový obchod - výpočetní technika - kancelářská technika Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Připojení k internetu

Vydavatelství deníku Právo.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Činnost účetních poradců, vedení ...

Kariérové poradenství. Koučování. Služby v oblasti kariérového poradenství, kariérového i životního koučování. Lektorování. Vyhledávání a nábor nových pracovníků.

Internetové systémy - webové stránky Webhosting

Pronájem: - nemovitostí. Správa a údržba: - komerční nemovitosti. Pozemní a inženýrské stavitelství. Velkoobchod.

Vysokorychlostní připojení k internetu

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, nákup, pronájem. - nemovitostí, nemovitosti. Další služby: - provádíme veřejné dražby dobrovolné - zajistíme kompletní právní servis - provádíme oceňování nemovitosti a jejich správu - provádíme privatizaci bytového fondu - poskytujeme poradenství v oblasti investic.

Nabízíme úklid SVJ vchodů a úklid společných prostor panelových domů kanceláří, škol a školek, supermarketů, jednorázové úklidy

Poradenství v oblastech podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických.

Nevidomý masér provádí masáže klasicke, celkové i částečné. Dále provádím reflexní masáž chodidel a masáž na nefritovém lůžku, která se zaměřuje především na akupresurní body na zádové oblasti.

Nabízíme: - fotoepilace - pigmentace - fotorejuvenace - vizážistika.

Překlady do ruštiny a ukrajinštiny.