Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -správa nemovitostí a bytového fondu

Prádelna a žehlírna - čistírna oděvů - praní a žehlení prádla - hodinový manžel - elektrikářské a drobné instalační práce.

Grafické a reklamní studio - tiskové a kopírovací služby - výroba reklamy.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem nemovitostí.

Školení - informační technologie. Dodávka a analýzy informačních technologií.

Služby: - architektonické návrhy staveb a interiérů Stavební činnost: - novostavby - rekonstrukce - dřevostavby Řemesla - truhlářství Montáž: - dřevěná garážová vrata Pronájem ocelového kontejneru

Reklamní agentura: -výroba minidresů

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - oceňování podniků - zpracování projektů k dotacím ze strukturálních fondů EU.

Překladatelské služby - překlady a tlumočení do angličtiny a španělštiny.

Sociální služby. Domov pro osoby se zdravotním postižením Kadaň Dvořákova 1128 432 01Kadaň tel.: 474 334 462.

Bezpečnostní agentura poskytující služby: - ostraha majetku a osob, - správa a údržbu nemovitostí, - montáž a údržba zabezpečovacích systémů, kamerových a dohledových systémů, pultů centralizované ochrany a montáž monitorovacích systémů GPS, - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany, - činnost soukromých ...

Činnost: - výroba a kompletace součástek, modulů a přístrojů v oblasti elektrotechniky a v příbuzných oborech - výroba kabelových svazků libovolné velikosti - výroba kabelů osazených konektory v libovolné délce a v jakémkoliv provedení - kompletace přístrojů. Výroba software pro průmyslovou automatizaci.

Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty.

Kompeltace, balení, autodoprava. Ruční kompletace drobných předmětů, tiskovin, elektrosoučástek. Balení - etiketování - stáčení - třídění - vážení. Autodoprava nákladní místní i mezinárodní.