Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba, dodávka: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky - žaluzie - podlahy. Bytový architekt (konzultace). Atypická výroba nábytku. Nábytek na míru. ISO 9001. Velkoobchod: - korpusová dílcovina - kompletní opracování plošného materiálu - výroba malosérií.

Prádelna a čistírna. Nabízíme praní, čištění, žehlení, mandlování a dopravu prádla. Pereme ložní prádlo, ubrusy, záclony, závěsy a pracovní oděvy pro hotely, restaurace.

Kamionová a kusová doprava po celé Evropě. Sběrná linka Hamburg. Kontejnerová doprava nejen po Evropě. Zámořské přepravy. Nadrozměrné a těžké přepravy. Letecké přepravy. Celní deklarace. Skladování.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Návrh a zhotovení moderních interiéru bytů, domů. Specializujeme se na styl moderní, minimalistický, skandinávský, shabby chic nebo provence. Homestaging. Svatební dekorace. http://ellisblack.webnode.cz/

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Výpočetní a kancelářská technika: - kopírky - multifunkční zařízení. Tvorba aplikací na zakázku: - DeCe HOTEL, DeCe SKLAD, DeCe ÚČTO, restaurace.

-Řeznictví a uzenářství -Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Cateringové služby

Služby - grilování nebo zabíjačka na akce na klíč - sele na grilu, kýta na grilu, steaky - prodej masa na gril - zapůjčení party stanů.

Služby - čínská masáž - baňkování - Dornova metoda - Reiky - hlubinná abreaktivní psychoterapie.

Realitní kancelář - prodej a pronájem domů, bytů a nemovitostí - realitní makléři nabízí zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí.

Montáž, oprava, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy

Služby: - tvorba webových stránek - internetové a intranetové aplikace - redakční systémy - webové portály - e-shopy

Služby: - fotografování - retuš, skenování - sazba a tisk - tvorba databázových aplikací - tvorba webových stránek

Služby: - tvorba webových stránek - internetový marketing - Email hosting, Webhosting, Serverhosting - SSL šifrování pro bezpečný přenos dat - virtuální prohlídky - 3D vizualizace - tisk - grafické práce

Naše služby: - DTP studio - grafické návrhy - digitální tisk - ofsetový tisk, obaly.

Služby: - webhosting - tvorba webové stránky

Služby: - psí salon - stříhání psů