Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Společnost Koupelny AZ s.r.o. je interiérové a koupelnové studio z Roudnice nad Labem, které Vám nabízí realizaci koupelen, kuchyní, vestavěných skříní, podlah, dveří a zakázkového nábytku. Samozřejmostí je individuální přístup ke každé zakázce. Působíme v rámci Ústeckého kraje, Středočeského kraje a Prahy. Interiérové studio, návrh, ...

Mezinárodní kamionová doprava. Celní sklad. Pronájem skladových prostor. Oprava: - kamiony a osobní automobily. Montáž, opravy: - přídavného topení ATESO, WEBASTO, EBERSPRACHER.

Výroba: - mražené ovoce a zelenina Skladování mraženého zboží. Zmrazování.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerý nábytek - kancelářský - bytový - nábytek do ordinací - kuchyňské linky na míru včetně montáže. Zajištění: - vybavení interiérů od architektonického návrhu až po konečnou realizaci.

Grafické služby - webdesign, tvorba webových stránek - fotografické služby, produktové fotografie, portréty - grafika - návrhy vizitek - tiskoviny - logo, logotyp.

Psychoanalytická psychoterapie - psychoterapie pro děti - technika volných asociací.

Svatební salon Rubín - svatební i společenské šaty - půjčovna i prodej.

Činnost: - tvorba byznys aplikací - internetový marketing - tvorba webové stránky

Vývoj, tvorba: - programy pro osobní počítače třídy PC, platforma MS-Windows

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod

Naše služby: - likvidace autovraků - pronájem skladovacích ploch. - znalecké odhady -kovoobrábění

Činnost: - zemní práce - demolice - nákladní autodoprava - sanace starých ekologických zátěží - zakládání staveb

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Služby: - úklid v průmyslových, výrobních a administrativních objektech.

Služby: - spedice - mezinárodní kamionová doprava - logistika - skaldování. Provozovna Lovosice: Lukavecká 3 410 02 Lovosice Provozovna Děčín: Ul.Práce 0 405 02 Děčín 5

Realitní makléř: - M&M Reality Litoměřice. Kancelář: Křižíkova 713/3 412 01 Litoměřice

Psí salon Marta Služby: - stříhání psů - úprava srsti psů.

Služby: - realitní činnost - odhady nemovitost - pojišťovací služby - zprostředkování úvěrů - exekuce, dražby

Hodinový manžel - zámečnické práce - malířské a lakýrnické práce - zednické práce - úklidové práce - instalatérská práce, vodo topo plyn - údržba zahrad.