Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -webdesign -grafické práce

Dodávka, montáž - solární systémy - tepelná čerpadla. Řemesla, služby, revize - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalační práce - vodo topo plyn.

Poskytovatel internetového připojení.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce.

Čištění průmyslových objektů, potrubí, jímek a odpadů - čištění a mytí výrobních hal, nádrží, konstrukcí, výrobních strojů a zařízení v chemickém a potravinářském průmyslu, v zemědělství. Prodej čistící techniky - vysokotlaké mycí stroje.

Služby - outsourcing IT - poradenství v oblasti IT - servis PC, notebooků, tiskáren

Sdružení - rozvoj internetu a počítačové gramotnosti občanů města - budování vysokorychlostní síťové infrastruktury - zajišťování volnočasové aktivity mládeže v souvislosti s používáním výpočetní techniky a internetu. Internetové připojení.

Poskytování podnikatelského poradenství.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže

Činnost: - čištění a mytí výrobní haly, nádrže, konstrukce, výrobní stroje - úklid venkovních a vnitřních prostor

Činnost: - IT poradenství - počítačové služby

Úklidové služby. Květinářství: Družstevní 645 tel.: 775 560 926 Školní 496 tel.: 775 560 927

Technické služby - úklid komunikací - oprava komunikací a silnic - sběrný dvůr. Zimní stadion Tř. T.G.M. 2498 413 01 Roudnice nad Labem Tel.: 416 809 085

Služby: - tvorba software - internetový marketing

Reklamní činnost - grafické práce - tisk - webdesign.

Služby: - tvorba webových stránek a webových aplikací - SEO optimalizace - outsorcing IT.