Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní ...

Grafické práce Výroba - www stránky

Naše služby: - pronájem obchody a kanceláře.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Testování, měření, analýzy a kontroly -Reklamní činnost, marketing, ...

Služby, poradenství a školení - bezpečnost a ochrana zdraví při práci Poradenství a školení - požární ochrana Poradenství - ekologie - odpadové hospodářství

Provádíme: - rekultivace a sanace území dotčených důlní a průmyslovou činností, na technickou i biologickou rekultivaci devastovaných území a na zakládání a údržbu sadových a krajinářských úprav.

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Naše služby: - praní, chemické čištění - opravy, žehlení a mandlování - svoz a rozvoz prádla a pracovních oděvů.

Provádíme stavby a rekonstrukce všech typů objektů. Montujeme sádrokartonové konstrukce. Provádíme servis výtahů a také správu nemovitostí.

Služby: - nehty - modeláž - kosmetika - pedikůra.

Řešení problematiky hluku v životním ale i v pracovním prostředí

Kadeřnictví - dámské - pánské - dětské Pedikúra

Komplexní direct marketing.

Služby: -komplexní služby v oblasti digitalizace a správy dokumentů -optimalizace tiskového prostředí -skenování dokumentů, zpracování dat, DMS/ECM systém InDMS, OCR systémy, Workflow, archivace, skartace, servis a prodej IT technologií, náhradní plnění.

Služby: - výuka, překlady a tlumočení v německém jazyce

Ofsetový tisk do B1 a max. tloušťky potisk. materiálu 1, 2 mm. Disperzní lak. Digitální tisk do B3, a dokončující knihařské prací. Výroba plotrových materiálů, velkoplošných billbordu, polepů výloh, polep aut.

Tvorba internetových prezentací. Internetové obchody. JAVA aplikace. Aplikace pro mobilní platformy.