Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Naše služby: - bezpečnostní agentura - vymáhání pohledávek.

Tiskařské práce a služby-DTP: - příprava publikací pro tisk - scan - grafické studio - sazba.

Sběr a zpracování kovových odpadů: - likvidace technologických celků - demontáže - výkup barevných kovů, měď, hliník, bronz, železo, mosaz, nikl, ocel, nerez, litina - nakládání s kovovými odpady - barevné kovy, lití do písků, pískové formy - modelárna - výroba dřevěných modelů - šrot, kovošrot.

Služby: - správa, údržba bytů a nemovitostí.

Agentura Parole s.r.o. je specialista na vzdělávání a překlady pro firmy i jednotlivce v celé České republice. Naše nabídka zahrnuje: - odborné i jazykové kurzy - pomaturitní studium - překladatelské služby - poradenství pro vzdělávací instituce v oblasti literatury a vzdělávacích plánů - poradenství pro jednotlivce v oblasti kariéry - ...

Služby: - čistírna peří a péřových výrobků.

Služby: - výuka německého jazyka - překlady.

Naše služby: - reklamní a marketingové služby - průzkum trhu.

Činnost: - informační a zpravodajská kancelář.

Naše služby: - vedení předpisu a plateb evidence nájemného s vyúčtováním služeb a s komunikací SIPO.

Služby: - manikúra - pedikúra - kosmetika - solárium.

Zastupování v celním řízení. Vyřizování služeb spojených s dovozem a vývozem zboží. Deklarace. Zastoupení: -Chomutov, Most, Žatec -Ústí na Labem, Praha. Služby poskytují v místě klienta s možností rozvozu.

Naše služby: - aplikace VT techniky, čistící práce. Naše služby: - průmyslové čištění vysokotlakými agregáty - odvoz pevných i tekutých odpadů - čištění provozních jímek, autocisteren, skladovací tanky, provozní nádrže, septiky, žumpy, trubky, chladiče.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou. Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje tel.: 476 100 688 Provozní doba: po-pá 7:00 -19:00, so,ne 7:00 -18:00.

Fotografování - krajina - architektura Překlady, tlumočení - angličtina Výuka - angličtina

Rekonstrukce - interiéry Stavebnictví