Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba - firemní oblečení Reklamní potisk textilu výroba

Zabýváme se: - poradenství v oblasti internetového marketingu - tvorba webových stránek.

Webdesign a tvorba www stránek, reklamní a marketingové služby, tisk letáků a plakátů, výroba vizitek.

Nabízíme: - výkup kovový odpad, železo a barevné kovy.

Poskytujeme služby v oblasti: - správy nemovitostí (i následné služby) - údržba zeleně.

Koupě, prodej, výměna, nájem, pronájem: -byty -nemovitosti. Správa bytů a nemovitostí. Pobočka: -Děčín, Radniční 23/1 tel.: 412151043, 774861193.

Služby: - výstavba telekomunikačních sítí (i sítí mobilních operátorů) - outsourcing - datové produkty - aplikační software.

Služby: - poradenská a terapeutická činnost.

Kopírovací, tiskové a reklamní centrum. Služby: - reklama, - kopirování, - tisk, - razítka, - správa nemovitostí. Provozovna: -Děčín, Divišova 12 tel.: 412532616.

Otto Libal Design & Web Development Jsem freelance web developer. To znamená, že dělám hlavně webové stránky a vše okolo nich, co k tomu patří. Návrh stránek, kódování, copywriting, web development jako takový, úprava hotových webů a také část online marketingu. Zakládám si na individualním přístupu a kvalitě. Vždy mám nadšení dělat něco nového!

Prodlužování vlasů metodou Hair Talk, Tapex, či keratinem. Lze nasadit i Vámi donesené vlasy, nebo úpravu již nasazených.

Poskytujeme: - široká škála telekomunikačních služeb s vysokou kvalitou a smluvně garantovanými parametry.

Psychoterapie - poradenství ve vztazích a odstraňování psychických přičin nemocí

Tvorba a správa www* prezentací. Hardware, software, správa sítí. Produkční a reklamní služby, pořádání koncertů, předprodej vstupenek. Grafické návrhy a DTP studio, internetové a multimediální prezentace.

Kadeřnictví, holičství. Služby: - kreativní stříhání - barvení i melírování vlasů - klasické i společenské účesy - ošetření vlasů vlasovou kosmetikou - úpravy vousů. Vlasové poradenství.