Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Půjčovna: -svatební šaty. Tisk: -oznámení. Prodej: -snubních prstenů.

Služby: -manikúra. -modeláž nehtů.

Návrh, realizace: -interiéry. Prodej, maloobchod: -plovoucí podlahy.

Služby: - reklamní agentura. Práce: - tiskařské - knihařské.

Služby: - neinvazivní bezpolestná liposukce - ostranění vrásek - regenerace a detoxikace organismu - odstranění celulitidy - odstranění syndromu těžkých nohou - poúrazové posílení lymfatického systému - prevence křečových žil - lymfodrenáž.

Kuchyňské studio: -vybavení interiérů -nabídka sestav nábytku včetně vestavěných spotřebičů-výběr dle přání zákazníka, ale i podle katalogu. -návrh interiéru -dodávka nábytku i s montáží.

Květinářství Phoenix Maloobchod, prodej: -květiny řezané -pokojové květiny. Vazárna. Kurzy, školení. Pohřebnictví.

Pobočka. Služby: -poskytovatel kabelové televize. -poskytovatel internetu.

Maloobchod, prodej: -fotoaparáty. -dalekohledy. -fotopříslušenství. Služby: -výroba klasické, digitální fotografie. -fotografické služby: -školní skupiny. -svatební foto.

Služby: -dámské, pánské, dětské kadeřnictví.

Chemická čistírna oděvů. Chemické čištění a praní prádla pro obyvatelstvo i organizace (hotely, penziony, výrobní podniky). Čištění peří, šití prošívaných dek a polštářů. Krátké dodací lhůty. Svoz a rozvoz zakázek zajišťujeme vlastními dopravními prostředky.

Reklamní agentura Daisy Grafic -grafické návrhy, tvorba log -síťotisk -reklamní plachty, bannery, autoplachty -řezaná a tištěná grafika -výlohy, auta, tabule billbordy -vizitky, letáky, katalogy, firemní desky, brožury, světelné reklamy -velkoplošný tisk -potisk triček -termotransférový tisk samolepek, štítků již od 1ks, málonákladový ...

Fotografické služby. Vydávání: - letecké fotografie, knihy a kalendáře - pohlednice.