Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Vodoinstalatérství, topenářství

Dodavatelsko-inženýrská společnost: - technologická zařízení pro oblast jaderné energetiky, energetiky - technologie zpracování radioaktivních odpadů - in-situ sanace kontaminovaných území - hydrogeologické průzkumy.

Mezi naše přednosti patří bohatá tradice rozrůstající se rodinné společnosti. Mnoho let úspěchů a zkušeností. Náš úspěch je založený na kvalitě, spolehlivosti a trvanlivosti služeb. Stálý průzkum konkurence, nízká cena, široká nabídka, projekty zdarma. Důraz kladen na rychlosti provedení zakázky, odbornost a specializace. Preferujeme kvalitu ...

Realitní kancelář Dvořák, s.r.o. zajišťuje komplexní a kvalitní služby již od roku 1993. Jsme renomovaná realitní kancelář, která poskytuje kompletní servis při prodeji, nákupu a pronájmu rezidenčních a komerčních realit na Vysočině. Spolupracujeme s advokátními kancelářemi, notáři, daňovými poradci, odhadci, stavebními spořitelnami a ...

Největší výběr společenských, svatebních a plesových šatů. Půjčovna a prodej šatů Venesis. Na zkoušení svatebních a maturitních šatů je nutné se telefonicky objednat.

Solární a nehtové studio. Služby: - modeláže nehtů - manikúru - solárium - tetování glitrem.

Výrobce pouťových a adrenalinových atrakcí a jejich servis

Denní rehabilitační stacionář pro mentálně a tělesně postižené děti a mládež.

Služby: -v oblasti výpočetní a kancelářské techniky.

Služby: -zpracování dokumentů -poradenství - podnikatelské, ekonomické, právní

Služby: - všechny druhy obřadů kdekoliv v České republice - zajištění pietního aktu, církevní služby, účast řečníka - tisk parte na počkání, zajištění květinové výzdoby - možnost sjednání objednávky přímo u Vás doma - zajištění dopravy pro pozůstalé i smuteční hosty - převoz zemřelých z místa úmrtí originálními pohřebními vozy - ...

Společnost FormSoft, s.r.o. poskytuje skladový systém Macros, který zajišťuje kompletní řízení skladového hospodářství v maloobchodě i velkoobchodě s přímým spojením na e-shop.

Společnost Barevný svět Třebíčsko, s.r.o. provozuje Denní centrum Barevný svět zaštiťující: - denní stacionář - sociální rehabilitace - chráněné bydlení

Mgr. Renata Šťastná provozuje partnerskou poradnu, provádí výklad karet a meditace.

Služby: -procedury a ošetření kavitací, tedy neinvazivní liposukci.

Avicenna Medical s.r.o. provozuje server pro podporu lékařského programu Dr. Fox-X.

Mgr. Martina Kolářová se zaměřuje na psychologické a psychoterapeutické poradenství, hypnózu a supervize.

Služba: -pečovatelská služba v terénu -nepřetržitá -pomoc při domacích pracích, úklidu a jídle, pomoc při samoobsluze -půjčování kompenzačních pomůcek.

Naše firma se zabývá prodejem kancelářských a školních potřeb, obalových materiálů, papíru a tiskopisů. Dále se zabýváme výrobou poštovních razítek včetně textové raznice a provádíme i laserové řezání a gravírování. Součástí našich služeb je také velkonákladový i malonákladový barevný tisk letáků, prospektů, vizitek, bloků, kalendářů, bannerů a ...

Opravy a servis počítačů a notebooků. Odvirování, čištění a renovace počítačů. Záchrana a obnova dat či instalace a nastavení programů i operačních systémů.

Projekční kancelář VIK PROJEKT. Zajišťuje architektonické studie a projektové dokumentace, Inženýrská činnost v oblasti získání stavebního povolení a územního rozhodnutí.

Správa a údržba: -bytový a nebytový fond opravy, nájemné. Služby: -kabelová televize -připojení k internetu, vysokorychlostní internet.