Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zakázková výroba: -kuchyně, kuchyň -nábytek kancelářský -vestavěné skříně -schodiště -dětský pokoj, koupelna, posuvné dveře. Kuchyňské studio: Palečkův mlýn, Brněnská ulice 58, Třebíč -nabídka 3D návrhů a výroby kuchyňského nábytku.

INFORMAČNÍ A TURISTICKÉ CENTRUM: -říjen-duben: Po-Pá:9-12;13-17hod. So:9-12hod. -květen, červen, září: Po-Pá:9-12;13-18hod. So:9-12hod. -červenec-srpen: Po-Pá:9-12;13-18hod. So-Ne:9-12;13-17hod. PŘEDMĚT ČINNOSTI: -veškeré turistické informace -pomoc při výběru vhodného ubytování a stravování -informace o kulturním, společenském a ...

Maloobchod, prodej, diskrétní zásilková služba: -erotické prádlo -videokazety -erotické pomůcky.

Výroba: -reklama světelná -světelná reklama -světelné reklamy -reklama velkoplošná -velkoplošná reklama -reklama světelná plexisklová -plexisklová reklama -reklama nesvětelná -nesvětelná reklama -světelné markýzy -světelné totemy pro benzinové stanice (čerpadla) -totemy čsph -reklamní totemy -neonová reklama -orientační ...

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Poradenství-drogová závislost. Služby: -servis sociální, zdravotní, hygienický -všeobecné poradenství a informace o drogové problematice -sociální a právní poradenství -zprostředkování léčby, informace o možnostech léčby. Psychiatrická ambulance: -PhDr.Jana Matějková -každé úterý. Kontakty: -K-centrum ...

Manželská a rodinná poradna. Služby: -poradenství v rámci partnerských,rodinných a osobních problémů -párová a rodinná terapie -další služby dle zakázky klienta.

Zdravotnické centrum: -lékař-psycholog. Dětský klinický psycholog: -diagnostika -psychoterapie se zaměřením převážně na děti.

Bezpečnostní agentura: -pult centrální ochrany a dálkový přenos dat -stálá a externí fyzická ostraha a ochrana objektů -bezpečnostní službu v prodejnách, OD, hotelích apod. -ostraha peněžních ústavů, klenotnictví -pořadatelská a bezpečnostní služba při konání kulturních, společenských a obchodních akcí -doprovod a zajištění bezpečnosti hostů ...

Regionální internetový portál pro Třebíč a okolí. Databáze obchodů, firem, podniků, provozoven, jejich akční letáky a slevy. Bezplatná inzerce, polední menu restaurací, seznam lékařů, úřadů, přehled kulturních a sportovních akcí.

Oblastní charita: -centrum prevence drogových závislostí. Klub SKLEP: -čajovna.

Prodej: -stravenky EXIT -kancelářské potřeby -tiskopisy. Služby: -kopírování. Sběrna zakázek pro tiskárnu.

Služby: -vedení účetnictví -pronájem bytové a nebytové prostory.

Služby celní: -celní deklarace a spedice -uložení zboží ve veřejném celním skladu -ručení za celní dluh v režimu společného tranzitu-T1** -vyřizování komplexních celních služeb při dovozu a vývozu zboží -zastupování při celním řízení. Provozovna,Třebíč,Žďárského 202,tel.568848263.