Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -kosmetika. Prodej: -pěstící, dekorativní kosmetika -kosmetika značky: Primancua Andorana, Mark Distrio s.r.o. sepa Meal.

Naděžda Holá se zaměřuje na rekondiční cvičení a překladatelskou činnost.

Masážní salon: -rekondiční a sportovní masáže.

Sběrné suroviny. Výkup: -starý papír -železo -barevné kovy -kůže, kožky králičí, kozina, hovězina, zaječina, krupony apod. -fólie. Provozovna:Okříšky, Skalka: Provozní doba: So:8-11hod., každý sudý týden.

Společnost DELTA Group ČR nabízí komplexní řešení v oblasti předprojektové přípravy. Jejich služby zahrnují urbanistická a architektonická studia, stejně jako územně plánovací průzkumy. Specializují se na tvorbu inovativních projektových dokumentací pro novostavby, rekonstrukce a modernizace, včetně interiérových a exteriérových řešení. Kromě ...

Masérské studio. Služby. Masáže: -klasická -rekondiční -baňková -reflexní -relaxační -reflexologie -masáž medem -Hot stones -Shiatsu -aromaterapie -cena-150Kč/1 hodina. Provádíme: -diagnostiku, léčbu a fytoterapii.

Služby: -deratizace -desinsekce -desinfekce. Držitel jakosti ISO 9001:2001.

-Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Provozování vodovodů a kanalizací -Přípravné práce pro stavby -Realitní činnost -Správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních a kulturně-vzdělávacích zařízení -Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Specializovaný maloobchod a maloobchod se ...

Projekce, činnost. -projekce občanské, bytové -průmyslové, zemědělské stavby. -zastupování stavebníků -pořádání výběrových řízení a uzavírání smluvních vztahů -zateplování panelových domů.

Kosmetické služby Masérské, rekondiční a regenerační služby Pedikúra, manikúra

Služby: -soudní překlady (překladatelská činnost) německý jazyk (němčina).

Služby: -modeláž a zpevňování nehtů (nehty) -zábaly, masáže -manikúra -japonská manikúra pro nehty -malování na tělo-body art. Prodej: -kosmetika -nehtové zboží.

Služby: -kosmetické-kosmetika -kompletní ošetření dle typu pleti -intenzivní salonní kúry -lifting obličeje -epilace -trvalá na řasy -barvení řasy, obočí -kosmetika SYN CARE.

Služby: -zemědělské (zemědělství).

Telepoint partner. Telekomunikační služby: -zřizování telefonní stanice přípojky EUROISDN -překládky telefonní stanice -změny majitele -objednávky prací -změny identifikačních údajů -poskytování doplňkových služeb digitálních ústředen. Maloobchod, prodej telekomunikační technika: -telefonní přístroje ...

Reklamní agentura Výroba - polepy výloh, obchodů a automobilů Výroba - samolepky Tvorba - www stránky - webové aplikace - e-shopy

Služby: -vydavatelské -nakladatelské. Prodej, e-shop: -odborné knihy připravující k přijímacím zkouškám a maturitám -knihy na příjmačky.

Fotografování - průmyslové fotografie - fotografie svateb - architektura - fotografie reportážní

Práce-fotografické barevně i černobíle: -barevné foto -černobílé foto -foto na průkazy -na počkání, nebo do druhého dne -reklamní foto -reprodukce -foto na plátně -digitální fotografování možnost výběru záběru -fotografování v ateliéru, u zákazníka, svatby, křtiny, pohřby, školy, školky -fotoreportáže -zpracování amatérských filmů do ...