Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnické studio. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování.

Kosmetický salón. Kosmetické služby: - čištění pleti - barvení, úprava obočí a řas - masáže obličeje a dekoltu.

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

Správa, zabezpečení, servis: - servery - počítačových sítí, počítačové sítě - informační technologie.

Nehtové studio. Služby: - manikůra - modeláž nehtů UV a barevnými gely - Shellac - zdobení nehtů - péče o ruce - P-shine - lakování nehtů.

Prodej, servis: - hardware - počítače. Poskytovatel připojení k internetu. Internet pro domácnost. Webdesign.

Prodej, servis: -hardware -IT poradenství -správa sítí.

Přijďte se nechat hýčkat. Rádi Vám doporučíme barvu, střih i jak správně pečovat o vlasy. Součástí našeho salonu je pedikúra. I Vaše nohy si tedy přijdou na své. Celkový dojem dotváří přijemné prostředí, kde si každý zákazník najde místo pro odpočinek. Těšíme se na Vás. Poradenství vlasů, vlasové pokožky a domácí péče Střih a barva - nové módní ...

Služby: - profesionální doprovod - doprovázení na firemní jednání ve frankofonních zemích a zajišťování kontaktů.

Reklamní agentura. Reklamní služby. Potisk: - reklamních předmětů, reklamní předměty. Ofsetový tisk: - katalogy, letáky, prospekty, brožury, firemní tiskopisy. Výroba: - světelná reklama - reklamní poutače, billboardy.

Denní stacionář. Péče o zdravotně, tělesně a mentálně postižené osoby: - rozumová výchova - arteterapie - pracovní terapie - muzikoterapie - pohybová terapie - nácvik samostatnosti - socializace - rehabilitace - dramatická tvorba.

Hledáte-li firmu na úklid ve Vaší firmě, jsme ti správní a spolehlivý pro Vás! Nabízíme komplexní úklidové služby pro organizace. Provádíme pravidelné i jednorázové úklidy, čištění koberců a čalounění, strojové čištění podlah, mytí oken, venkovní úklid. Působíme nejen v Brně a v Jihomoravském kraji, ale také na Vysočině.

Chovatelská stanice - YORKSHIRE TERRIER Psí salon

Informační katalog firem: -seznam firem na Vysočině -články o bydlení -poptávky.

Dodávka služby: -oblast informačních technologií. -pravidelná správa IT. -komunikační servery Linux -firevally -poštovní úřady -antivirové a antispywarové ochrany -proxy servery s autentizací -souborové servery Linux a Microsoft -správa sítí, serverů Linux, Windows 2003 serverů -správa stanic (včetně vzdálené správy) -vzdálené přístupy ...

Služby: -chov a prodej prasat, skotu -pronájem nebytových prostor -prodej palivového dřeva -ustájení koní -prodej sena.

Služby: -knihtisk, slepotisk, ofsetový a digitální tisk -grafická úprava tiskovin a kopírování -vydavatelská činnost, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce.

Kabelová televize.SATT a.s. Internetové připojení: -připojení na internet po kabelových rozvodech -zapůjčení kabelového modemu / technologie WiFi po dobu využívání služby SATTNET zdarma! -aktivační poplatek zdarma Možnost zavedení kabelové televize -nabízí 23 programových kanálů NONSTOP využití pracoviště dispečink Kde není možnost ...

Kosmetické studio: -péče o pleť -péče o ruce -ultrazvukové čištění pleti -iontoforéza -hloubková výživa pleti -epilace voskem, cukrovou pastou -modeláž nehtů -trvalé lakování nehtů -manikúra -chemický peeling -masáže těla -vakuová podtlaková masáž

Webdesign, internetové prezentace, redakční a publikační systémy, tvorba multimediálních CD a DVD, design, corporate identity, DTP.

Ve stylovém kadeřnickém studiu Tereza nabízím kompletní kadeřnické služby, pohodlí, komfort a práci s těmi nejkvalitnějšími vlasovými produkty. Kompletně se postarám o Váš nový vzhled. Nabízím nové trendy střihů a to jak dětských, pánských, tak dámských - a samozřejmě také barvení. Mojí předností je příjemné prostředí a poradenství v oblasti ...