Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vývoj: -software na zakázku Webdesign a tvorba webových stránek: - vývoj redakčního systému MAGNOLIA. Zákaznická podpora, servis a poradenství.

Reklamní agentura-realizace: -bezpečnostní požární a jiné samolepky -orientační a informační systémy -světelné reklamy -billboardy, bannery -nápisy a označení obchodních výkladů -poutače -štíty -sítotisk, potisk textilu -velkoplošný tisk -vizitky, tiskoviny -reklamní předměty -digitální tisk -polepy aut -polepy výlohy.

Tiskárna. Kopírovací práce: - digitální kopírování černobílé i barevné až do formátu 330x630cm Plnobarevný digitální rychlotisk až do formátu A3 - až 150 barevných kopií za min. Ofsetový tisk: - vizitky, ceníky, brožury, katalogy, knihy, prospekty, tiskoviny, letáky, oznámení, hospodářské tiskopisy, tisk na samolepící etikety, tisk na ...

Česká pošta Hlinsko pod Hostýnem. Služby: -zasilatelství -obchodní balíky s dodávkou do 24 hodin v celé ČR - expresní přeprava -Express mail Service (EMS*) -roznos, rozvoz, roznáška, donáška: -letáky, letákové zásilky a propagační materiály. Informace o službách České pošty: tel.:800104410.

Stříhání a úprava pejsků: -stříhání psů všech plemen -koupání, sušení a vyčesávání -koupání a vyčesávání/bez střihu/ -trimování -stříhání drápků -depilace ušních chloupků -poradentství při chovu pejsků. Prodej: -kosmetiky, oblečků a doplňků.

Výroba i prodej: zámkové dlažby, zdicích prvků a opěrných stěn včetně pokládky i dopravy. Pronájem průmyslových prostor.

Inženýrská a majetkoprávní činnost při přípravě staveb včetně staveb liniových. IT služby: - licencovaná vzdálená správa serverů i stanic - mobilní a webové aplikace na míru - internetové prezentace - výstavba a údržba pc sítí - dodavatel hardware.

Reklamní předměty. Prodej: -samolepky na auto, na zeď -fotomagnetky -kalendáře, fotokalendáře -cedulky na dveře -vizitky, letáky. Řezaná reklama. Velkonákladový velkoplošný tisk. Polepy aut.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Služby: -projektování - projekční a plánovací práce: -komunikace, kanalizace, vodovody, obytné komplexy -rodinné domky, bytové domy -veřejné budovy a průmyslové stavby -investorská a realitní činnost -designové studio na zpracování návrhů interiérů -kopírování, skenování -technicko-ekonomické studie zastavěných území ...

Vývoj, prodej: - ekonomický software pro DOS, Windows - zakázkový software - software pro internet.

Programování, výroba, zavádění software pro potravinářskou výrobu: -pekárny, cukrárny, zpracovatelé masa, řeznictví, uzenářství, výrobny lahůdek -software pro výrobu, expedici, sklady -software pro maloobchodní prodej (pokladní systémy).

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...

2DR reklama - reklamní a grafická dílna. Výroba: - reklamní poutače, billboardy, bannery, - tiskové služby - vizitky, letáky, katalogy, plakáty, - potisk textilu Webdesign, grafika a zpracování loga.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. -tradiční Thajská masáž -holistická aromaterapeutická masáž -lymfatická masáž -lávové kameny -Reiki.

Fotografické služby: -svatební fotografie, svatební alba, fotoalbum, svatební kniha, fotografie na DVD -profesionální fotografování svateb: -okolí Kroměříž, Zlín, Buchlovice, Bystřice pod Hostýnem, Holešov ...

Ekologické poradenství. Ekologický audit. Externí podnikový ekolog. Služby: - geologické průzkumy, posudky - podklady pro územní plánování - sanační geologie - hydrogeologické průzkumy, posudky Zkoušky těsnosti.

Masážní studio. Masérské služby: - lymfatické masáže, lymfatická drenáž - rekondiční masáž - regenerační masáže.

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů

Praní a čištění Čištění - koberce

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti -domy, byty -chaty, pozemky.

Služby: -webdesign - tvorba www stránek -grafické práce -SEO optimalizace vyhledávačů.

Provádíme fixaci, konzervaci a balení výrobků do dřevěných obalů pro pozemní, lodní i leteckou dopravu.