Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej: -komisní zboží: -drobné spotřební zboží -elektronika -sportovní oblečení a potřeby -oděvy dle sezony -hračky, knihy, č asopisy -veškeré značky kol. Velkosklad a prodej: -zlacená bižuterie: -řetízky, přívěsky, naušnice a náramky.

Realitní společnost. Zprostředkování: -prodeje nemovitostí -prodeje, koupě a výměny: -byty -prodeje a pronájmu: -nebytových prostorů. Členem Evropského klubu realitních kanceláří, asociace realitních kanceláří ČR.

Mateřské centrum. Služby: -vzdělávací programy. -předporodní příprava. -cvičení pro děti. -výtvarné dílny. -krátkodobé hlídání dětí. -besedy s odborníky.

Provozování bezpečnostní agentury: -zajištění fyzické ostrahy, elektronického zabezpečení a vymáhání pohledávek.

e-shop, e-obchod, eobchod, eshop, internetový obchod, reklamní agentura. Výroba + prodej, návrh, reklama, potisk, úpravy reklamních předmětů: -pro sublimaci: -keramika: -barevné hrnky -misky -textil: -trika -ostatní textil -předměty: -dešníky -puzzle -klíčenky -podložky -klasické: -taška na ...

Velkoobchod, p rodejní sklad CASH&CARRY: -potraviny -drogerie -cigarety, tabákové výrobky -papírenské a hygienické potřeby -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Vydavatelství: - inzertní noviny Moravský region.

Komplexní dodávka, prodej, montáže, instalace: -svítidla, osvětlení pro interiéry a exteriéry.

Služby: -sběrna prádla praní prádla ložního, zdravotního, osobního, montérek atd. -chemické čištění-obleky, saka. kalhoty, bundy, kabáty, toalety, deky, merino, předložky -kulmování peřinek, zavinovaček -mandlování.

Služby: - optimalizace pro vyhledávače - poradenství v oblasti SW a HW - audity webových stránek - webhosting - registrace do katalogů

Kadeřnictví NIOBE. Služby: -kompletní dámské i pánské kadeřnické služby -zdarma nápojový automat -příjemné rodinné prostředí -příjem tel.objednávek na sobotu i neděli.

Návrhy a realizace: -průmyslová automatizace pro - dřevařský průmysl, zdravotnictví, zdravotnictví, parkovací systémy, logistika skladu -čárové kódy -snímání SPZ/RZ -parkovací systémy -inventury -vrátnice.

Reklamní agentura: -webdesign - tvorba www stránek -tvorba katalogů a prezentací na CD -prezentace na výstavy -laminování -software na zakázku -velkoplošný digitální tisk -grafické studio.

Služby: -kadeřnictví, kadeřnictví, kadeřnice.

Služby: -solárium. Maloobchodní prodej: -solární kosmetika.

Psychologická ordinace. Klinická psychologie.

Služby: - kosmetika - masáže Restaurace Ubytování: - 3 lužkový apartmán s televizí, kuchyňkou a sociálním zařízením se sprchou

ÚPRAVNA PLASTICKÝCH HMOT Úprava, zpracování: -průmyslové odpady plastických hmot. Regranulace, recyklace: -plasty, plastů: -polyethylen - PE** -polypropylen - PP** -plastový odpad. Drcení: -plastové odpady. Výroba: -granulátů z plastových odpadů.

Realitní kancelář. Oceňování: - nemovitosti - movitý majetek - podniky - pro bankovní potřeby. Správa: - IS MOISES - národní informační systém pro sledování obchodovaných cen nemovitostí.