Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kompletní služby v oblasti marketingu. Internetový prodej, eshop, e-shop papirnictvi-online.cz: -kancelářské potřeby -reklamní předměty -dárkové předměty -hygienické a kosmetické potřeby.

Služby: -barvení a melírování vlasů -ondulace vlasů -stříhání vlasů -prodlužování vlasů a zvětšení objemu vlasů metodou Tape Extensions -masáž hlavy -poradenství.

Výstavba: - komunikace - letiště - sportovní haly či areály - stavební projekce Recyklace nekovového materiálu.

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.

úklidové služby, úklid: -domácností -firem -bytových domů.

Fitcentrum, posilovna: - kompletní sestavení tréningového a stravovacího plánu - osobní trenér - sportovní, relaxační masáže - vybavení pro kondiční a závodní cvičence - každý měsíc akce pro klienty.

Provádění klasických, zdravotních, relaxačních či sportovních masáží a asijské masáže Shiatsu. Nabídka bylin, vegetariánské vaření na kurzech, přednášky o stravě, tytoterapie, homeopatická poradna.

Maloobchod, prodej: -fotopotřeby -fotoaparáty. Služby: -zpracování fotografií -digitální tiskové centrum. Fotoateliér.

Konzultační činnost ke koncepci elektrické instalace a k standardu použitých materiálů. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních dle platných norem. Schválení projektové dokumentace úřady ČR. Bezplatné zpracování cenových kalkulací.

Služby: -překladatelské, překlady, tlumočnické, tlumočení, výuka, jazykové kurzy: -anglický jazyk -ruský jazyk -německý jazyk -italský jazyk -francouzský jazyk -španělský jazyk Jazykové pobyty, tábory.

Stavební práce: -zemní práce strojem UNC -pronájem a půjčovna stavebních strojů -nakládání s odpady -prodej stavebního materiálu.

Služby: -kosmetické: -čištění pleti -veškeré kosmetické úpravy -depilace -vizážista -permanentní make-up -trvalá na řasy -zábaly na proti celulitidě -vakuové masáže

Dodávka: -počítačové sestavy -počítačové sítě -monitory LCD -ekonomický software -software na zakázku -notebooky ACER -tvorba www.stránek, internet. Prodej: -počítačové doplňky.

Kovošrot. Výkup: - barevné kovy.

Natáčení videoprogramů, zhotovení prezentačního CD-ROMu, tvorba a údržba internetových stránek.

Provozovatel inzertního portálu: -spolupráce s autobazary.

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.

Služby: -bezdrátové a optické připojení k internetu pro Chropyni a okolí. Servis 24 hodin: -tel.:585221838 (v pracovní době) mobil:608115533.

Služby: -architektonické návrhy -projektové práce, projekce ve stavebnictví: -rodinné domy -bytové stavby -občanské stavby -nebytové prostory -adaptace -rekonstrukce -novostavby.

Regionální měsíčník s nákladem 22500 kusů - největší náklad v okrese Kroměříž. Obsah: -články, zajímavosti, rady a zprávy z okresu Kroměříž -inzerce. Distribuce zdarma do schránek.