Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -kadeřnictví: -dámské a pánské.

Knihařství: -ruční vazba, -vazby knih, časopisů, diplomových prací, sbírek zákonů, účetních dokladů.

Prodej: -úsporných perlátorů -nízkopropustné perlátory WS ke kohoutkům -nízkopropustné kohoutkové perlátory -antivápenná mřížka k vanovým bateriím Služby: -slevy při nákupu energeticky šetrných produktů -členství v energeticky úsporném klubu.

Činnost: -projekční: -architektonické návrhy -studie -urbanismus -pozemní stavitelství -inženýrská: -ve výstavbě-stavební dozory -znalecké posudky z oboru ekonomika stavebnictví.

Dodávka: -software a hardware: -pro zpracovatele masa, masných výrobků a jiné potravinářské firmy.

Správa, údržba, pronájem: -nemovitosti, byty, nebytové prostory.

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 3201 Oskol v Kroměříži. Správa, údržba: -nemovitosti.

Personální agentura. Služby: -vyhledávání práce -vyhledávání a výběr vhodných kandidátů pro práci. Poradenství: -pracovní, personální.

Bezpečnostní agentura /služba/. Služby. -fyzická ostraha objektů -elektronická ostraha (částečně) -úklidové (kanceláře, domácnosti, atd.).

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.

Architektonická a inženýrská kancelář. Služby: -architektonické -inženýrské -projekce, projektování.

Studio kosmetiky a vizáže ŽUPKOVÁ: -kosmetika - prodej -vizážistika -péče o pleť -masáže -depilace -manikúra -zpevňující kůra -lepení, trvalá a barvení řas -školení make-up, oděv, účes.

Fotografické služby, fotografování: -nabídka fotografií, fotografie: -dětské, školní, svatební, portrétní.

Realitní kancelář: - zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí

Služby, tisk, potisk, prodej: - reklamní textil - dárkové předměty

Ofsetový tisk, tiskařské práce: -propagační materiály: -plakáty, letáky -tiskopisy. Nakladatelství, vydavatelství, distribuce: -letáky, tiskopisy.

Klinická psychologie. Psychologická ordinace.