Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -projektování, stavební projekce -architektonické, architektka -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Sklad, distribuce, velkoobchod, prodej: -suroviny pro pekaře a cukráře od tuzemských a zahraničních výrobců. Sklad náhradních dílů, servis, opravy: -pekařské stroje a zařízení.

Zpracování: -odpady. Likvidace: -lomy.

Zprostředkování, export, vývoz do Itálie: -skot, hovězí dobytek -prasata, vepřový dobytek. Překladatelská a tlumočnická činnost.

Služby: -kadeřnické, kadeřnictví, kadeřnice: -dámské, pánské.

Sběrna,výkup,zpracování,likvidace: -kovový odpad -barevné kovy. Granulační linka: -kabeláže,páračky,paketovací lis, nůžky,paliči. SBĚRNY: -Kojetín - tel.: 728756238 -Chropyně -tel.: 602306994. Přeprava,doprava vozem LIAZ a AVIA: -kovového odpadu a barevných kovů.

Vývoj, návrh, prodej: -software SW** pro zdravotnictví - zajištěno zabezpečení dat při komunikaci mezi zdravotními subjekty. Služby: -správa sítí -poradenství.

Služby: -kadeřnické, kadeřnictví, kadeřnice -holičství, pánské holení.

Reklamní agentura. Výroba: -reklamní nápisy, reklama -malby, malování velkoplošných reklam na fasády -grafické návrhy, grafika -firemní reklamní katalogy -reklamní módní fotografie.

Služby: -soukromá výuka jazyků (jazyky): -angličtina -španělština. Tlumočení, tlumočnice, tlumočník: -angličtina -španělština.

Služby: -kadeřnické, kadeřnictví, kadeřnice: -dámské -kosmetika, kosmetické, kosmetička -manikúra, manikérka -modeláž nehtů (světlem tvrzený gel) -zpevňování nehtů.

Videoprivat, videopůjčovna. Půjčovna, půjčování: -videokazety. KONZUM. Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Permanentní make-up Kroměříž - kontury a výplně rtů, zvýraznění očí-horní i dolní linky, úprava obočí, znaménka krásy.

Poskytuje - připojení k internetu Správa - sítě IT, IS

Elektroinstalační práce - revize Montáž - hromosvody Instalace - počítačové sítě

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - stříhání vlasů - barvení - trvalá ondulace - melírování - společenské a svatební účesy Manikúra - nehtová modeláž gelem

Služby: -manikúra, modeláž nehtů Naděžda Daňková, tel.:739165440. -masáže, masírování - rekondiční, rehabilitační, lymfatické Marta Cvrkalová, tel.:605464419 -kosmetika Pavla Petrlová - 732 844 520