Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ing. Helena Frkalová se sídlem v Kroměříži ve Zlínském kraji se zabývá architektonickými návrhy a realizací interiérů zobrazovaných pomocí výpočetní techniky. V rámci tvorby architektonických interiérových návrhů vytváříme vše od návrhu a vizualizace projektu až po zajištění samotné realizace bytových, ale i nebytových interiérů včetně ...

Pojištění majetku, stavební spoření, penzijko

Vlasové studio Martina Henzélyová nabízí kadeřnické a holičské služby. Služby: - kadeřnictví - holičství. Vlasové studio naleznete na adrese Alšova 3341/9, Kroměříž.

Kosmetické služby: - líčení - neinvazivní mezoterapie. Pedikúra, manikúra a modeláž nehtů. Permanentní make-up. Lepení řas Depilace voskem a cukrovou pastou

Centrum zdraví a krásy LADY STUDIO v Kroměříži Vám nabízí nejen kosmetické ošetření kvalitními kosmetickými přípravky, ale také několik druhů masáží. Nalíčím Vás pro různé příležitosti. Objednejte se a přijďte kdykoliv se Vám to bude hodit, vždy se Vám přizpůsobím. Kosmetické služby: -odstranění, prevence celulitidy -ošetření obličeje a ...

Kosmetika a masáže. Analýza pleti při první návštěvě. Kosmetické služby: - diagnostika pleti - péče o pleť - barvení, laminace, úprava obočí - barvení řas - depilace cukrovou pastou - chemický peeling Masáže: - kosmetické - regenerační, aromaterapeutické - zeštíhlující tělová ošetření. Kineziotaping.

Konzultační společnost zaměřená na poskytování informací o dovozu a vývozu z Číny.

Služby: - zařizování pohřbů, parte, nabídka smutečních květinových vazeb - technické služby - zahradnické práce, práce se stroji, instalatérské práce, elektro - prodej popelnic - správa bytů.

Centrum pro hospodářskou spolupráci s Čínou. Komplexní a specializované služby, které výrazně usnadní obchodní spolupráci s Čínou. Pomáháme využít ekonomickou příležitost čínského trhu a současně minimalizujeme všechny typy s tím spojených rizik.

Autodoprava. Odpadové hospodářství - odvoz a uložení odpadů. Stavební práce a demolice.

Služby: - hlídání pejsků malých a středních plemen v domácím prostředí - venčení psů - i větších plemen. Zajištěno stravování. Psí salón.

Služby: -tónování autoskel -okenní fólie -bezpečnostní fólie -karbonové fólie -reklamní polepy -ruční čištění interiérů vozidel -3D wrap folie -carbonova folie -průhledná ochranná folie.

Architektonická, projekční a poradenská činnost: -architektka města Kroměříž -regenerace veřejných prostranství -urbanistické studie -rekonstrukce objektů -občanská a bytová výstavba -návrhy interiérů.

Společnost Hučík s.r.o. Kroměříž poskytuje služby v oblasti správy a údržby nemovitostí, bytových domů v lokalitě Kroměříž, Vyškov, Hranice, Lipník nad Bečvou. Otrokovice. Vedení účetnictví

Studio zaměřené na architekturu a umělecký, interiérový design. Primárně sídlí v Kroměříži, ale působí také v Brně a dostupném okolí. Hlavním cílem je vytvářet estetická a funkční řešení architektury a užitných předmětů. Dokonalé prostředí je krásné a účelné, protože je složené z předmětů uměleckých i užitečných.

Outsourcing IT: - správa IT infrastruktury. Servis IT. Správa počítačových sítí. Dodávky výpočetní techniky. Prodej, e-shop: - kancelářská technika zn. Dell, Microsoft, VMware - spotřební materiál - tiskárny, monitory.

Velkoobchod a maloobchod: -dětské balónky -reklamní potisky nad 1000 ks. Výroba a prodej: -hračky z gumy. Výzdoba z balonků.

Služby: - manikúra, modeláž nehtů.

Nehtové studio. Služby: - komplexní péče o ruce a nehty - masáže rukou - francouzská manikúra - modeláže nehtů - acrygelová, gelová, porcelánová nebo permanentní - prodlužování či zpevňování nehtů - zdobení nehtů - doplnění či odstranění modeláže.

Zdravotnické zařízení zaměřené na poskytování fyzioterapeutických služeb. Centrum pro rehabilitaci a fyzioterapii. Služby: -ošetření akutních a chronických bolestivých stavů -vojtova reflexní lokomoce -cvičení pro těhotné ženy -preventivní programy -doplňkové služby: -masáže reflexní -masáže klasické, rekondiční -terapie ...

Pohřební služby. Zajišťování: -smutečních obřadů -květinových darů -tisk smutečního oznámení -pohřby, kremace.

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Veterinární ordinace, veterina: -veterinární a preventivní činnost zaměřená na malá zvířata -základní vyšetření, analyza krve- analyzator FUJIFILM -urologie, gynekologie, porodnictví -stomatologie -dermatologie -gastroenterologie -ortopedie -chirurgie -ophtalmologie -onkologie -rentgenologické(digitalni rtg) a sonografické ...