Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zdravotnické zařízení zaměřené na poskytování fyzioterapeutických služeb. Centrum pro rehabilitaci a fyzioterapii. Služby: -ošetření akutních a chronických bolestivých stavů -vojtova reflexní lokomoce -cvičení pro těhotné ženy -preventivní programy -doplňkové služby: -masáže reflexní -masáže klasické, rekondiční -terapie ...

Pohřební služby. Zajišťování: -smutečních obřadů -květinových darů -tisk smutečního oznámení -pohřby, kremace.

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Veterinární ordinace, veterina: -veterinární a preventivní činnost zaměřená na malá zvířata -základní vyšetření, analyza krve- analyzator FUJIFILM -urologie, gynekologie, porodnictví -stomatologie -dermatologie -gastroenterologie -ortopedie -chirurgie -ophtalmologie -onkologie -rentgenologické(digitalni rtg) a sonografické ...

Tiskárna - tisk vizitek a reklamních tiskovin - knihařské práce, číslování, výsek. Provozovna: - Žižkova ulice (areál ZŠ Zachar)

Velkoobchod, prodej materiálů: - pro zakládání staveb, výstavbu liniových staveb - pro pozemní komunikace - pro inženýrské sítě - stavební chemie. Dovoz motorových vozidel ze zahraničí. Pronájem nemovitostí. Připojení k internetu - provozujeme optickou datovou síť pro Kroměříž, Holešov.

Nabízíme: -vzdělávání (semináře, kurzy, školení) pronájem business centra - školící místnosti (vhodné prostory pro vzdělávací kurzy, firemní večírky, setkání, oslavy) - krátkodobý pronájem kanceláře (vhodné i pro začínající podnikatele) - dlouhodobý pronájem kanceláře - virtuální sídlo firmy - poradenské služby (např. účetní, právní, ...

Nezisková organizace zaměřená na ekologické poradenství, environmentální výchovu, vzdělávání. Poradenství pro širokou veřejnost. Realizace výukových programů, tvorba metodických a didaktických materiálů. Organizace programů a tematických dnů pro obce, školy i veřejnost. Zpracování a poradenství v rámci projektových žádostí.

Jukebox na pronájem. Rezervujte si termín zapůjčení. Jukebox zapojíme a předvedeme - nevhazují se do něj žádné mince.

Služby: - ostraha majetku a osob - detektivní služby. Působnost v okolí Kroměříž.

Poskytovatel pevného a mobilního připojení k Internetu. Připojení k Internetu sítí ViaNET. Virtuální mobilní operátor.

Rekonstrukce, zateplování domů. Čištění interiérů, koberců.

Kineziologie. Léčení: -bolesti a problémy těla i psychiky -dyslexie (poruchy učení, soustředění) -tréma -sebedůvěra -alergie -závislosti kouření, alkohol atd.

Prodejce krmiv Rozvoz krmiv dle domluvy. Prodej: - krmiva zn. Fitmin, N&D, Yoggies, Delikan aj. - výživové doplňky značky Aptus. Výcvik psů. Psí hotel - ubytování pro pejsky v době Vaší dovolené. Psí útulek - tel.: 734372530 .

Construction Management. Stavební Manažer. Technický dozor investora TDI. Poradenství - speciální zakládání staveb. Koordinátor BOZP.

Profesionální fotograf z Chropyně. Fotíme po celé České republice. Specializace na svatební fotografie, dále i portrétní fotografie, fotografie v ateliéru či v přírodě. Dále pak produktové a jiné fotografie.

Kadeřnictví Elegant - dámské, pánské, dětské. Svatební, společenské účesy.

Prodej a pronájem bytů. Správa nemovitostí, rekonstrukce a výkup bytů. Investice.

Centrum se zaměřením na alternativní způsob života. Energetické ošetření: - Reiki - Reconnective Healing - Shamballa atd Bylinkové poradenství. Diagnostika zdravotního stavu a psotoj čaker, aury, energie služby v oblasti numerologie. Feng shui atd. Provádíme kurzy reiki, numerologie, léčitelství, LSVJ, automatické kresby, bílé ...

Mobilní i fixní hlasové a datové služby, mobilní i fixní Internet, VoIP pro firmy a podnikatele. Pojištění životní i neživotní a odpovědnosti pro všechny.

AMEM-Ambulance estetické medicíny má provozovnu v budově záchranné služby Bystřice pod Hostýnem, okres Kroměříž. Nabízíme zde služby neinvazivní mezoterapie, trvalá epilace, odstranění celulitidy, akné, jizev, strií, bezbolestná liposukce, facelifting, dermolissage, zmírnění pigmentace, hyperpigmentace, akné, odstranění jizev, strií, celulitidy a ...

Služby: -komplexní servis: -urgentní úklid -vyklízení, vyklízecí práce -pronájem, dovoz kontejnerů - odvoz, likvidace odpadu -opravy a úpravy ve Vašem bytě či RD - "hodinový manžel".