Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Internetový obchod, e-shop: - erotické pomůcky.

Nehtové studio: - modeláž nehtů - manikúra.

Pořádání, organizování: - dětské oslavy - narozeninové oslavy. Pronájem: - skákací hrady - mobilní dětský, kojící koutek. Služby: - hlídání dětí.

4Tattoo tetovací salon. Tetování - stínované, realistické černobílé motivy a portréty. Permanentní make-up .

Vydávání regionálního deníku - Slovácké noviny.

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty.

Ateliér EH - zpracování architektonických studií a návrhů stavby - design atypických prvků interiérů.

Kosmetická poradkyně - líčení - prodej kosmetiky.

Výstavba, stavba, rekonstrukce: -pozemní, inženýrské stavby -komplexní výstavba -nástavby, půdní vestavby -rodinné domy -tepelně izolační systémy. Prodej stavebnin. Realitní činnost: -prodej a pronájem bytů a domů.

Supermarket Kaufland. Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -maso, uzeniny, masna -pečivo -papírnictví -domácí potřeby -spotřební elektronika.

Veterinární ordinace. Služby: -komplexní veterinární péče pro malá zvířata -homeopatie Výjezdová služba. Prodej: -chovatelské potřeby, krmivo.

Kompletní dodávky interiéru. Návrhy, realizace: - interiéry na míru. 3D vizualizace.

Půjčovna Svatební-potahy.cz nabízí k zapůjčení svatební dekorace, slavnostní a plesovou výzdobu. Specializuje se na svatební potahy na židle a stuhy na výzdobu židlí, které nabízí v různých tvarech a barvách. Potahy na židle mohou být použity pro dekoraci nejrůznějších slavnostních akcí. Pro dekoraci slavnostní a svatební tabule jsou v nabídce ...

Kadeřnictví. Služby: -pánské, dámské, dětské stříhání vlasů -relaxační mytí. Používaná vlasová kosmetika MATRIX

Práce, tiskárna: -tisková a produkční firma v oblasti signmakingu -DTP studio -sítotisk -řezaná grafika -velkoplošný digitální tisk -vysekávané etikety -samolepicích texty a grafiky -vazba - spirálové sešívání.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely.

Rámování: - fotografieprodej - dřevěné rámy - clip fix skleněné. Velkoobchod, maloobchod: - video přístroje. Zhotovení: - fotografie - kalendáře. Fotografován: - děti - glamour - rodinné - svatby, ...digitalizace - negativy zhotovení - maturitní tabla. Velkoobchod, maloobchod: - ...

Realitní kancelář zprostředkuje prodej, pronájem bytů, domů a komerčních prostor v okrese Uherské Hradiště, Zlín. Bezpečný obchod včetně advokátní úschovy kupní ceny, přepisu energií a zajištění znaleckého posudku pro převod nemovitosti.

Rekondiční salon NOVA LINIE Uherské Hradiště poskytuje rehabilitační a rekondiční služby pro krásnouý postavu a relaxaci. Služby: -rekondiční stoly Slender Life -masážně rehabilitační přístroj Rolletic -lymfodrenáže - (odbourání tuků, celulitidy, zpevnění partií, odstranění otoků nohou) -turbosolárium -kavitace -masáže -contour ...

Výroba z koženky: -kožená galenterie - materiál koženka: -řemeny, opasky -nákupní kabely -pánské, studentské aktovky -pracovní tašky -obaly na zbraně -obaly na pruty -diplomatky, reklamní předměty.

Detektivní kancelář: - vymáhání pohledávek - právní poradenství - detektivní činnost - ochrana osob - doprovod osob, vozů - prověření obchodních partnerů - katalogizace cenností.

Květinářství. Dodávka: - narozeninové květiny - flower boxy - dárkové květiny - bytová dekorace - celoroční dekorace - svatební květiny.

Půjčovna PartyTrip Vám nabízí pronájem širokého sortimentu zařízení, jak pro volný čas, tak pro catering, k snadnému a levnému zapůjčení.