Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby. Prodej: - drogistické zboží. Chráněná dílna. Zajišťujeme možnost náhradního plnění za poskytnuté služby či odebrané zboží.

Úklidové práce: - rodinné a panelové domy, domácnosti i firmy a kanceláře - mytí oken i další skleněné plochy - vyklízení bytů, půdy, sklepy - čištění dvora - chodníky.

Služby: -komplexní servis při vymáhání a odkupu pohledávek: -primární i sekundární vymáhání - pohledávky -detektivní činnost.

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Výroba a zpracování: - plastických hmot a obalových materiálů včetně jejich zpětné recyklace na plastové drtě.

Práce: -veškeré geodetické: -pro občany, úřady, stavební firmy. Služby soudního znalce. Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej: -nemovitosti - rodinné domy, pozemky.

Jsme mladá online reklamní agentura. Zabýváme se hlavně tvorbou webů, log a tištěné grafiky.

Kompletní čištění interiéru osobních, dodávkových a užitkových vozidel mokrou cestou. Ruční mytí automobilů. Regenerace laku vozidla, oživení stářím vybledlé barvy. Úklidové práce pro domácnosti, firmy, kanceláře - tepování koberců, sedaček a dalších textilních materiálů. Hodinový manžel: - sečení trávy - údržba bazénu.

Služby: -kadeřnictví -vizážistka: -diagnostika, analýza pleti -barevná typologie -techniky líčení krok za krokem -styling: -výběr vhodného oblečení -permanentní make-up: -obočí, oční linky, rty -dentální krystal: -aplikace dentálního šperku na povrch zubu. Používáme přípravky LONDA.

Hodinový hotel: -milenecký azyl -pokoje s whirlpool -TV na pokoji, wifi, klimatizace -hlídané parkoviště -firemní, soukromé akce -zajištění švédských stolů -kapacita 70 lidí -zajištění přepravy osob při akcích.

Tvorba webových stránek, internetových obchodů, aplikací a mobilních aplikací Uherské Hradiště. Nabízíme také profesionální grafické služby správu serverů a databází.

Návrhy, tvorba: -webdesign - internetové prezentace, www stránky -reklamní kampaně.

Zprostředkování - prodej, pronájem: -nemovitosti. Realitní kancelář RE/MAX Extra: -Uherský Brod, Bří Lužů 131 tel.: 733785750.

Služby: - úklidový servis - čištění koberců a čalounění - čištění interiérů vozidel, osobních automobilů.

Realitní kancelář: -prodej a výměna bytů -pronájem -výkupy -rodinné domy -pozemky -objekty. Financování koupě nemovitostí.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Sauna: -společná pro muže a ženy s kapacitou 15 lidí. Masáže: -sportovní a rekondiční.

Zabýváme se správou firmeních dokumentů, implementací a hostingem document management systémů.

Psí salon Maylla - stříhání, trimování, koupání - čištění uší, depilace ušních chloupků - krácení drápků - vyprázdnění análních žlázek - antiparazitární program - prodej značkových oblečků - renovování, barvení srsti - uhelná koupel Charcoal - péče o tlapky SPA - lakování drápků - aromaterapie - bahenní koupel - ...

Služby: -příprava projektu -řízení projektu -operační programy Projekty zpracováváme pro: -města, obce, firmy, podnikatele, školy, příspěvkové organizace.