Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Salón pro psy. Služby: -kompletní úprava srsti všech plemen včetně voříšků: -stříhání, trimování, koupání, fénování, rozčesávání -ošetření očí, uší, drápků, análních žláz. -poradenství ohledně úpravy srsti, kosmetiky, krmení.

Služby: -proměny image -líčení na svatby -kurzy líčení -pleťové poradenství.

Kosmetické studio EVA Služby: - kosmetika.

Vlasové studio: - moderní střihy, barvení, trvalé ondulace, společenské a svatební účesy, vlasové poradenstv, prodlužování vlasů Kosmetické studio: -ošetření pleti, čištění pleti, úprava, barvení řas a obočí, masáže obličeje, depilace teplým voskem, parafínové, laser, akné, vrásky... Nehtový design: -gelové nehty Pedikúra: -úprava ...

Hotel pro psy: -celoroční ubytování.

Stavební truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba, dodávka a montáž včetně dopravy: -dřevěné příhradové vazníky: -spojené ocelovými styčníkovými deskami, do rozpětí 24 m -určené pro střešní konstrukce (zastřešení, střechy) objektů, budov, hal, prostor: -výrobních, skladovacích (sklady, skladů), prodejních, ...

Kadeřnické a vizážistické služby - nehtová modeláž Prodej vlasové kosmetiky Goldwell. Provádění změny image.

Knihařství. Služby: -paspartování a vazba knih. Prodej: -drobná grafika (Tvrdoň, Beneš, Benešová) -paličkovaná krajka.

Regionální televizní vysílání: - TV Slovácko. Reklamní agentura.

zprostředkování, realitní činnost

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční). Služby: -zasílatelství -skladování zboží -manipulace s nákladem.

Webový a grafický design. Fibit se specializuje především na tvorbu e-shop řešení, webových stránek - webdesign a internetový marketing. Nabízíme zároveň služby v oblasti reklamního designu - návrh letáků, polep aut, světelná reklama a další.

PortalWeb Nabízíme: - tvorba a zpracování www prezentací - fotografování - grafické služby.

Tvorba a pronájem e-shopů od inMarket. Software pro e-shopy inMarket lze provozovat formou měsíčního pronájmu či jednorázově odkoupit. Pronájem e-shopu je možný u všech nabízených variant již od 590 Kč za měsíc.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Nabídka reklamních a inzertních služeb na serverech Dogsite.cz, InzertBazar.cz a Výletníček.cz

Stavební bytové družstvo, (SBD*): -správa: -nemovitostí, bytových, nebytových prostor.

Prodej, servis: - výpočetní technika - obchodní a účetní programy Připojení k internetu Webdesign a tvorba internetových stránek Tvorba e-shopu Servis IT, správa sítí Tomáš Krůžela, kruzela@oryx.cz Mobil: 777 200 194 Redakční systémy, e-shop, aplikace Roman Králík, kralik@oryx.cz Mobil: 777 814 043 Účetní a obchodní ...