Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Profesionální kadeřnické služby: - dámské střihy - slavnostní a společenské účesy - pánské střihy, holičství, barber péče. Poradenství.

Reklamní a internetová agentura Tvorba www stránek a webdesign. Zaměřujeme se především na tvorbu webových stránek a microsite, landing page, eshopů, grafické práce, tvorbu firemních log, signmaking. Výroba a prodej reklamních předmětů s potiskem: - plechové hrnky - pro sebe, přátele, firmy a jejich zaměstnance, pro trhovce, sportovní ...

Beauty salon. Přístrojová ošetření. Tvarování postavy. Nejpřesnější diagnostika složení těla. Rychlé a efektivní ošetření pokožky pleti. Kosmetická ošetření - pokožky pleti, hlubokých vrstev pokožky.

Úklidová firma. Provádíme: - strojní čištění koberců, sedaček a čalounění uherské hradiště - úklid bytového domu, bytových družstev, společenství vlastníků, panelového domu, činžovního domu - hodinový manžel uherské hradiště - parní čištění - mytí oken - úklid domů, bytů - úklid kanceláří - úklid po řemeslnících, po rekonstrukci, ...

Vývoj a programování - zakázkový software - programy pro lékařské ambulance

Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Úklidové práce - pravidelné i jednorázové úklidy. Balicí práce, balení zboží.

Marie Jachníková provozuje solárium a provádí manikúru a pedikúru.

Iveta Pešková je provozovatelem solárního studia SunSolar.

Zdeněk Novotný se zaměřuje na prodej nových i repasovaných solárií, příslušenství a náhradní díly asolární kosmetiky.

Hypermarket, supermarket. Maloobchod, prodej: - potraviny - průmyslové zboží - domácí potřeby - sklo, keramika - elektrospotřebiče - papírnictví - drogerie.

Hypermarket, Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -domácí potřeby -sklo, keramika -elektrospotřebiče -papírnictví -drogerie.

Úklidový servis: - úklid firem a komerčních prostor - úklid domácností, chat, bytových domů. Čištění koberců a čalounění. Hlídání, venčení mazlíčků. Společnost seniorům, nákup a doručení domů.

Masáže s použitím čistě přírodních kvalitních olejů. Masáže: - relaxační, rekondiční - lávovými kameny. - sportovní.

Služby počítačové grafiky. Firemní identita a logo design. Propagační materiály. Sociální sítě.

Mobilní masér. Masáž šíje. Kinesiotaping.

Služby počítačové grafiky. Webdesign a tvorba www stránek.

Prodej a výroba reklamních předmětů. Zabýváme se prodejem plastových, dřevěných, kovových, kožených i zakázkových USB pamětí. Nabízíme reklamní lupy, kosmetické pilníky, přívěšky, ručníky, silikonové náramky či sportovní zboží. Vyrábíme úspornou světelnou reklamu, plastické nápisy či 3D loga.

Správa nemovitostí. Služby pro společenství vlastníků jednotek.

Kosmetický salon: - ošetření, čištění pleti. Pleťový terapeut.

Kontaktní centrum pro drogově závislé. Služba určená pro uživatele drog, kteří užívají injekčně a dlouhodobě pro ty, kteří užívají opiáty, stimulancia, těkavé látky, rekreačním uživatelům drog, těm, kteří potřebují následnou podporu po léčbě nebo zahájení abstinence rodinným příslušníkům, přátelům, partnerům uživatelů návykových látek, ...

Služby: -kosmetika, kosmetické, kosmetička -elektrická epilace -tetování -japonské malování na tělo -tatto -permanentní MAKE-UP -líčení -vizážistka.

Denní stacionář: - pro klienty se středním až hlubokým mentálním či kombinovaným postižením ve věku od 6 do 30 let . Poradna rané péče. - pro rodiny s dětmi s mentálním, pohybovým a kombinovaným postižením a rodiny s dětmi s ohroženým nebo nerovnoměrným vývojem, a to od narození do 7 let věku.

SYMEDIS PLUS s.r.o. se zaměřuje na psychoterapii, psychologii a poradenství.

Společnost LV Print s.r.o. nabízí tiskařské, knihařské, grafické a překladatelské služby. Tiskneme zpravodaje, manuály, brožury, ročenky, knihy, katalogy, letáky, vizitky, kalendáře, tiskopisy a další.