Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - překlady, tlumočení - soudní tlumočení

Informační středisko pro rozvoj Moravských Kopanic, o.p.s. Služby: -informace o: -zajímavá místa v okolí -ubytování -stravování -kulturní akce -doprava v okrese. Poradenství, vzdělávání a osvěta v ekologickém zemědělství. Regionální rozvoj.

Poskytování služeb: -v oblasti reklamy -marketingu -podpory prodeje -velkoplošného tisku, pronájmu reklamních ploch, polepů vozidel a grafiky.

Nabízíme: -geologické práce -průzkumy a sanace, průzkumné, sanační -geologický průzkum -dekontaminační plochy, plocha -čištění kontaminované materiály a zeminy, kontaminovaná zemina -biodegradace kontaminovaných zemin, vod IN SITU -hodnocení nebezpečných odpadů, nebezpečné odpady -ekologické práce, ekologie, průzkum, ...

Služby: -kadeřnické (kadeřnictví).

Provozování sportovní činnosti: -kopaná. Služby: -reklamní činnost -pronájem reklamních ploch -zprostředkovatelská činnost -pronájem movitých věcí.

Zajištění: - výlep(vylepení): - plakáty (plakátů) v regionu města Uherské Hradiště.

Služby: -nakládání s odpady -ochrana ovzduší -nakládání s chemikáliemi -prevence havárií.

Služby: -reklamní a propagační: -samolepící písmo a grafka -malovaná reklama na fasádu -realizace veletržních expozic,stánků -grafické návrhy a firemní loga -zhotovení reklamy na všechny druhy podkladů -realizace nadrozměrných nápisů.

Služby: -masáže, masírování: -klasická, medová, čokoládová -Čínská terapie GUA-SHA -Dornova metoda -baňkování -reflexní terapie -lávové kameny -infrasauna.

Maloobchod, prodej, rozvoz: -počítačové sestavy -značkové počítače -nové i repasované tiskárny -tonery, inkoustové kazety. Opravy, pozáruční servis: -tiskárny, kopírky, monitory. Tvorba: -www stránky -firemní loga.

Služby: - fotografické.

Činnost: - fotografické služby - potisk dárkových předmětů - prodej fotoaparátů a příslušenství

Služby: -správa vlastních nemovitostí. Advokátní kancelář: -JUDr.Jana Šaárová tel.:572637320.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Služby: -čištění oděvů -chemická čistírna.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Služby: - vydavatelství, nakladatelství - reklamní činnost

Poradenství: -přenos technologií -obchodní: -orientace na oblast Francie a Belgie. Překlady, tlumočení: -francouzský jazyk: -technické obory -angličtina, ruština. Obchodní činost: -export, vývoz a import, dovoz: -potraviny.

Pronájem: -nebytové prostory. Poskytování: -služby.

Dodávka, poradenství: -programy na zpracování dat (software).

Činnost: -obchodní, zprostředkovatelská. Pronájem: -movitých věcí -nemivitostí včetně úklidu. ...