Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Reklamní agentura: - venkovní reklama - bannery - billboardy - velkoplošný tisk - řezaná reklama.

Služby: - marketing - reklamní kampaně na sociálních sítích

Marketing - marketingové studie, poradenství - průzkumy trhu - podpora prodeje - komerční informace - reklamní služby VÝROBA A PRODEJ: - razítka a razítkový materiál všeho druhu Zásilková služba ( možnost distribuce zboží pro další firmy ) .

Fullservisová mediální agentura: - internetová, televizní, rozhlasová reklama - grafické služby - copywritting - SEO optimalizace - průzkumy trhu.

Lilly production s.r.o. nabízí služby v oblasti reklamy, marketingu, public relations a produkce. Předností reklamní agentury Lilly production s.r.o. je především spojení reklamních a marketingových nástrojů s nejmodernějšími a nejosvědčenějšími postupy.

Tisková produkce, digitální a ofsetový tisk. Poskytujeme komplexní služby v segmentu polygrafie a přidružených oborech.

Činnost: - IT služby - cloudové služby - připojení k internetu Oprava, servis: - počítače - mobilní telefony Reklamní a marketingové služby.

Realitní kancelář. Reklamní agentura.

Produkční agentura - bannery - billboardy - polepy - plakáty.

Služby: - webový analytik - internetový marketing - SEO - optimalizace

Činnost: - výroba reklamy: - polep vozidel - 3D loga - bannery - samolepky - potisk textilu - grafické studio - návrh webových stránek - pronájem reklamních ploch.

Služby - pronájem reklamních ploch - výstavba reklamních ploch - výroba a instalace velkoplošných reklam, štítů - polepy a celopolepy dopravních prostředků.

Poradenské a konzultační pracoviště provádějící zatřiďování do statistických klasifikací (SKP, CZ-CC, CZ-CPA, HS/CN) pro účely stanovení sazeb DPH a odpisování HIM. Vydavatelství, prodej: -statistické klasifikace a číselníky. Poradenství, konzultace: -klasifikace výrobků, výkonů, prací, služeb.

Pronájem - velkoplošné obrazovky Výroba - reklama na velkoplošných obrazovkách

webové stránky pro firmy, obce, mikroregiony redakční systém pro jednoduchou aktualizaci webu profesionální webdesign copywriting (psaní poutavých textů) PPC kampaně (AdWords, Sklik) SEO (optimalizace pro vyhledávače) reporting, analýzy

Reklamní a mediální agentura pro společenské akce.

MEDIA Tribune je agenturou, která svým klientům poskytuje synergii a jasně měřitelnou obchodní efektivitu. Poskytujeme kromě klasických služeb v oblasti PR a marketingu také služby v oblasti obchodu. Náš recept tkví v efektivním propojení těchto stěžejních firemních oblastí, komplexnosti a provázanosti nabízených služeb. MEDIA Tribune ...

Provoz kreativní a umělecké agentury. Tvorba grafiky a designu.

Mediální agentura - distribuce letáků - vytvoření, tisk a doručení reklamních tiskovin do schránky.

Činnost: - poradenské služby v oblasti systémů řízení, zavádění procesních modelů, posuzování a prohlašování shody výrobků a expertní posuzování.

Provozujeme několik významných online portálů s hlavním zaměřením na ženy.

Výroba, prodejna, eshop: -razítka. Tiskařské práce. Reklama. Razítka na počkání řezané laserem do gumy - žádné osvitky, flashe apod. Vám při osobní návštěvě vyhotovíme do 15 minut