Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Nabídka služeb v oblasti public relations, médií a marketingu. Konzultace, specializace na strategické poradenství, realizaci konkrétních PR projektů, vztahy s médii, krizovou komunikaci, interní komunikaci, veřejné záležitosti a redakční služby za seriózní ceny.

Služby: - grafické studio - fotografické, fotograf.

Pronájem: -plochy venkovní reklamy: -billboardy -bigboardy -CITY LIGHT vitríny Výroba, realizace: -venkovní reklama: -velkoplošná - billboardy, bigboardy. Provozovna: - Beckovská 4964, Zlín 760 01 Telefon: 577436401.

Poskytováním outsourcingu technických, logistických a marketingových služeb umožňujeme našim zákazníkům plně se soustředit na realizaci svých vlastních cílů.

Služby: -telemarketing. -direct marketing. -návrh, dodávka IT řešení call center.

Reklamní a komunikační agentura: -poskytuje komplexní služby při přípravě i realizaci efektivní reklamní kampaně.

Služby: - obchodní průzkumy trhu - překlady francouzština - arabština - angličtina

Firma Fodas - kompletní servis - obor strojní vyšívání a reklamní textil. Nášivka, výšivka, loga, výroba nášivek, výšivek, výroba stolního prostírání pro restaurace a hotely.

Nabízí: - financování osobních i užitkových vozů - financování ostatní dopravní techniky - financování strojů a technologií - organizování výstav a sportovní činnosti - reklama, propagace a pronájem reklamních ploch - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Reklamní agentura: - gravírování - směrovky - sítotisk - reklamní plochy.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti reklamy, tisku, výšivky a www marketingu. Pomůžeme Vám snížit náklady na reklamu. Máme společný cíl - Váš úspěch. Jsme specialisté na podporu podnikání. Mezi naše výhody patří osobní přístup, profesionální služby a kompletní servis. Respektujeme odlišné názory . Poptejte naše služby.

Opravy silničních vozidel -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Affil centrum je nová affiliate (provizní) síť sloužící na jedné straně obchodníkům, kteří prodávají na internetu své zboží a služby, a na straně druhé partnerům, kteří na internetu propagují.

Nabídka služeb počítačové grafiky.

Můžete si u nás nechat zpracovat analýzu Vašich investic do online marketingu, nechat si výhodně nakoupit média, vyrobit kreativu, navrhnou ergonomii i grafiku Vašeho webu

Služby: - digitální reklama v městské hromadné dopravě na LCD monitorech

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny MetLife

Reklama, reklamní činnost, práce: -komplexní reklamní služby, reklama -full service -plošná a světelná reklama -plastická písmena -malby, malba na fasádu, fasáda -grafika na auta, auto, automobily -orientační tabule -firemní štíty, výklady -keramická písmena a stěny, stěna -světelná reklama -potisk triček, trička.

Proexportní a marketingové služby na evropských trzích i mimo Evropu. Vyhledávání obchodních partnerů pro distribuci do zahraničí, obchodní jednání. Strategické studie trhu pro export, výzkum trhu, analýza velikosti a struktury trhu, rozbor konkurence apod. Vlastní tým konzultantů v jednotlivých zemích Střední a Východní Evropy (ČR, SR, Polsko, ...

Specializovaný maloobchod - výroba školních a kancelářských potřeb

Full servis v oblasti internetového marketingu - www stránky, internetové obchody, SEO (optimalizace pro vyhledávače), správa reklamních kampaní (PPC) a další propagace firem v prostředí internetu. Tvorbu a servis www stránek, internetových obchodů usměrňujeme s ohledem na jeho vstupní a provozní náklady a zejména na Váš zisk a jeho neustálý ...

Výroba: -Internetový obchod -Webové stránky -Redakční systém (CMS) -Internetová aplikace -E-learning -Intranetová aplikace Služby: -Analýza a konzultace -Marketing na webu -Copywriting -Grafické služby -Fotografické služby -DTP