Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

přerušení: od: 25.6.2014. Služby: -celovečerní programy -doprovodné akce -go-go tanečnice -topless tanečnice -strip show -livechat studio -fotomodeling -jsme tu pro vás 24hodin denně.

Návrh grafiky, tisk reklamy, vyrobíme reklamní předměty, provedeme fotopráce i SEO. Distribuce letáků a ostatní reklamy z naší reklamní agentury je zajištěna. Provádíme fotopráce, vytváříme multimédia, navrhujeme grafiku pro internetové stránky a e-shopy. V našem DTP studiu grafiky tvoříme oboustranné vizitky, firemní grafický manuál, samolepky na ...

přerušení: od: 1.9.2014. Nabízíme služby v oblasti reklamy, tisku, písmomalířství a tradičních postupů výmalby interiérů. Tisk etiket na papír, textil, folii, plast, kov, prospekt. Polep vozů, tisk bannerů, billboardů, letáků, zařídíme reklamu v periodiku.

Umělecká agentura od 29.10.2013 do 31.12.2023

Prodej - registrační pokladny - psací stroje - kopírky - etiketovací kleště Servis - registrační pokladny - psací stroje - kopírky - etiketovací kleště Prodej - faxy Servis - faxy Prodej - šanony - kancelářské potřeby Prodej - razítka Prodej ...

Zabýváme se atraktivním a efektivním webdesignem, který "ušijeme" na míru zákazníka. Tvoříme grafické návrhy tiskovin, bannerů, ... . Zprostředkujeme výrobu reklamních předmětů nejen pro propagaci Vaší firmy, ale také k různým příležitostem.

Grafické práce - design od 03.08.2014 do 31.12.2014

Internetový prodej, eshop: -luxusní italská značková móda -reklamní předměty -vybavení pro firmy -meteostanice -deštníky.

přerušení: od: 1.1.2008 Grafické práce Výroba - www stránky, webdesign.

přerušení: od: 7.11.2013 Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Prodej veškeré vybavení pro pěstování rostlin nejen pod umělým osvětlením. Nabídka hnojiv, pěstebních médií, žárovek, svítidel a semen. Dále široký výběr, drtiček, papírků, bongů a dalších kuřáckých doplňků.

Výroba - loga Výroba - plastové etikety Výroba - přívěsky na klíče od 23.03.2009 do 23.03.2059

Cestovní a reklamní agentura. Služby: - DTP studio - grafické zpracování log, manuálů, katalogů, letáků - sítotisk, termotisk, tampónový tisk. Reklamní předměty.

Fotografování Grafické studio

přerušení: od: 1.4.2011 Reklama Ofset Sítotisk

přerušení: od: 11.1.2013. Marketingové poradenství

přerušení: od: 20.6.2012. Logotypy. Grafické návrhy tiskovin vizitky, letáky, kalendáře.

přerušení: od: 1.1.2014 Kompletní reklamní činnost Grafika Sítotisk.

přerušení: od: 31.10.2013. Výroba, prodej - samoleky znaky měst Vydavatelství.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2018. Reklamní činnost a marketing: -sítotisk, tamponový tisk, sublimační a digitalní tisk. Potisk, tisk: -reklamní předměty, bannery, samolepicí reklama, polep aut a výloh, textilní tisk, potisk tašek, logo print.

DTP vizitky, hlavičkové papíry, katalogy Webové aplikace - rezervační systémy - webdesign Webhostingregistrace - domény

GLAMOUR MODEL MANAGEMENT patří mezi nejvýznamnější modelingové agentury v Čeké republice. Díky rozsáhlým osobním kontaktům spolupracujeme s těmi nejprestižnějšími modelingovými agenturami po celém světě. Zejména však v New Yorku, Paříži, Miláně či Tokiu. Zastupujeme modelky z Čech i Slovenska Naším krédem je individuální přístup k modelkám. ...

Zpracování - audio a video nahrávky Ubytování v soukromí Tisk - vizitky Grafické návrhy Nahrávací studio

Reklamní činnost. Polepy auta, vizitky, světelná reklama, reklamní tabule, reklama na fasády, 3D reklama.