Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Reklamní a grafické studio. Služby: -zhotovujeme barevné i černobílé kopie -tisk vizitek, vizitky, pozvánky, svatební oznámení, letáky, pohlednice, plakáty, katalogy, brožury -zajišťujeme grafické návrhy a tisk etiket -reklamní tabule -DTP studio -externí osvit a nátisk -razítka, laminování.

Podnikové, podnikatelské a manažerské poradenství. Rekvalifikační kurzy. Dále: - konzultace - workshopy - audity - poauditní servis pro QMS a EMS - vzdělávání - školení - semináře DoE, QFD, FMEA, G8D, SPC, MSA, bezpečnost a ručení, environment, BOZP. Poradenstvím v oblasti: - managementu jakosti - systému ...

Tvorba 3D vizuálních efektů a animace. Příprava komplexních charakterů a technických asetů pro TV a film. Vývoj MAXScript a Python nástrojů.

Centrum digitálních služeb: - digitální tisk, kopírování, scanování - služby DTP studia - správa e-shopů - tvorba webových stránek - velkoformátový tisk.

Služby: - analýza, tvorba, konzultace PPC kampaní.

Reklamní činnost - návrhy designu - výlohy, cedule, orientační systémy - tisk - 3D loga, nápisy - cedule, billboardy, trika s potiskem - grafické návrhy - webdesign - polepy aut.

Služby: - managerské poradenství - personální poradenství - marketingové.

Marketingová agentura - webdesign, tvorba webových stránek - copywriting - PPC reklama - reklama a správa sociálních sítí - bannerová reklama - SEO optimalizace.

Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. Fotografické služby Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Marketingové služby - realizace golfových turnajů - zastupování a výhradní marketingový partner Českého paralympijského týmu - outdoorové prezentace v lyžařských areálech.

Reklamní agentura - pronájem vlastních billboardů, bigboardů a štítů - webdesign - grafické návrhy.

Propagace produktů: - reklama, promo a prodej spotřebního zboží, které je novinkou na českém trhu. Propagované zboží: - do domácností - kosmetika - drobná elektronika - kancelářské potřeby

Společnost Inspiro Solutions s.r.o. nabízí webdesign, grafiku, optimalizaci a marketing stránek pro vyhledávače. Poskytujeme služby v oblasti internetových řešení, e-commerce a reklamy.

DTD specializovaná agentura na realizaci výstavních expozic výstavní expozice, realizace komplexní reklamní služby. exhibition - architecture - advertising

Činnost: - eventová a produkční agentura.

Exprestisk Prodej: - papírnický sortiment. Polygrafické služby. Výroba razítek.

Návrh a realizace: - pronájem vysílacího prostoru na plazmových obrazovkách - digitální reklama.

Výtvarný a grafický ateliér: -vypracování kompletního grafického návrhu včetně makety -brožury, katalogy, letáky, samolepky -vydávání obrazových publikací, vydavatelství -fotoateliér -fotogalerie.

Prodej reklamních ploch a plošné světelné reklamy. Zajišťování účasti na tuzemských i zahraničních výstavách a veletrzích.

Pískování: - skla, keramiky - na sklenice, hrnečky - na nerez. Pískování provádíme podle dodaného či našeho vzoru - text, logo, obecní znak, obrázky zvířat či květin. K dispozici široký výběr užitkového skla.

Reklamní a marketingová agentura. Služby, návrh, výroba. Reklamní kampaň: -analýzu potřeb zákazníka -návrh -plánování a realizace. Venkovní reklama: -billboardy -PVC bannery -osvětlené vitríny -reklama umístěná na sloupech -MHD reklama umístěná na prostředcích městské hromadné dopravy. Tvorba media plánů: -tisk noviny, ...

Reklamní a marketingová agentura. Služby, návrh, výroba. Reklamní kampaň: -analýzu potřeb zákazníka -návrh -plánování a realizace. Venkovní reklama: -billboardy -PVC bannery -osvětlené vitríny -reklama umístěná na sloupech -MHD reklama umístěná na prostředcích městské hromadné dopravy. Tvorba media plánů: -tisk noviny, ...