Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Služby: - IT a telekomunikace - SW aplikace - komplexní projekty na klíč - silnoproudé aplikace - marketing a DTP - eShop

Služby: -správy Internetových a intranetových aplikací -příprava a evidence smluv -docházkové a knihovní aplikace

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálů -technologie tisku: ofsetový tisk, digitální tisk

Agency WhyNOT Služby: - grafický design - web design.

Kompletní servis v oblasti zákaznických věrnostních systémů. Konzultace, marketingové strategie, obchodní služby, odměny, partneři; logistika a call centrum.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Reklamní činnost a marketing

Služby: - tvorba optimalizovaných www stránek - internetový marketing

ABC Korektury Služby: -tlmočnícke služby

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod

Reklamní agentura - zhotovení firemních časopisů na klíč - grafické práce - tiskařské práce

Činnost: - webdesign - grafické návrhy - design

Vydavatelský podnik se schopností rovněž nabídnout související redakční a polygrafické práce. Zajišťujeme veškeré PR služby, zaměřujeme se na komunikaci s médii a přípravu tiskových zpráv.

Reklamní agentura: - marketingové služby - reklamní služby

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod

Tvorba webových stránek, SEO, PPC reklama, loga, www s responzivním designem, SEO optimalizací, redakčním systémem, přes který si můžete sami web snadno upravovat, nabízím i správu webu nebo úpravu vašeho stávajícího webu, PPC reklamní kampaně, individuální kurzy, kreslím firemní loga.

Návrh, výroba a prodej razítek. Vyrábíme i na zakázku. S našimi razítky lze tisknout nejen na papír, ale i na textil, dřevo a jiné materiály, lze s nimi vytlačovat do keramiky či polymerových hmot a lze je použít i do pečetícího vosku. Se stejnými motivy lze objednat také šablony, samolepky, magnetky nebo placky.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál Služby: - připojení k internetu - počítačové sítě - grafické práce - tvorba vizitek, pozvánek, plakátů - tvorba webových stránek

Služby - webdesign - tvorba webových stránek a e-shopů - programování webových aplikací na míru - SEO optimalizace - web marketing - webhosting - grafické návrhy, vizitky, reklamní materiály.

Činnost: - tvorba webové stránky, e-shopy - grafické práce - fotografické práce