Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

AGENTURA MARKET je obchodní a reklamní společnost kterou tvoří odborníci z oblasti managmentu, reklamní grafiky a designu. Společnost vznikla v roce 2005 jako obchodní s českým kapitálem. Vlivem poptávky na trhu se společnost v roce 2007 začala zabývat tvorbou reklamní grafiky a designu. Tvoříme jen krásně a účelně. Provozovna: -Hulín, ...

Venkovní reklama: - polepy vozidel, výloh, výkladních skříní, reklamních poutačů. Návrh, výroba, instalace: - řezaná grafika.

Reklamní společnost - reklamní světelné nápisy - velkoformátový tisk - webdesignu - tiskoviny

Autobazar, výkup, prodej, zprostředkování prodeje: -ojeté automobily (ojetá vozidla). Služby: -příjem vozidel do komise -stání vozidel bez provize -zprostředkování úvěry, půjčky -výkup vozidel -dovoz vozidel z EU na objednávku bez zálohy -prodej i na protiúčet -levné autopojištění POV, havárka, připojištění Pronájem: ...

Činnost: - tvorba webových stránek - internetový marketing - billboardy.

Služby: - webdesign - tvorba, úpravy webových stránek, e-shopů - grafické, grafika - SEO optimalizace. - mobilní aplikace. Výroba i na zakázku.

Komunikační agentura zajišťující fullservisové služby v oblasti marketingu, reklamy a mediální komunikace. Jsme specialisté v online marketingu, event marketingu, v organizaci promo akcí a public relations. Naše kampaně jsou vždy zaměřeny na výsledek.

Služby: - strategické poradenství pro management - konzultace v oblasti obchodu a marketingu

Výroba: - zvuková reklama - adaptace zahraničních TV reklam.

Činnost: - služby v oblasti firemní marketingové komunikace - grafický branding - webdesign - online marketing.

Nabízím sazbu dokumentů, jejich grafickou a předtiskovou přípravu. Provádím tvorbu elektronických formulářů.

Reklamní agentura Sportovní marketing Sportovní agentura Organizátor- sportovní akce.

Výroba a montáž: - světelné boxy - orientační a informační systémy - LED reklama i písmena - 3D kastlová písmena a loga - neonová reklama a trubice - polepy výloh a automobilů - opravy a servis všech druhů reklam.

-Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Reklamní činnost (mimo činnosti uvedené v přílohách I-III zák.č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání)

Reklamní agentura: - polepy aut - výroba reklamních (světelných) cedulí - letáky, vizitky - malby na fasády - internetové stránky - reklamní plachty.

Služby: - produkční studio - tvorba reklama, videoklipy, firemní prezentace, film, 3D a 2D animace - zakázkové fotografie

Fotografování - umělecká a reklamní fotografie Videospotystřih videa Reklamní design Webdesigntvorba - www stránky - internetové aplikace.

Grafické a DTP studio. Malonákladový digitální tisk. Výroba rozhlasových spotů. Reklamní činnost, media, produkce. Reklamní výroba. Pořádání společenských a kulturních akcí.

Grafické práce, výroba reklamy, polepy aut, výloh, tabulí. Malba reklamy na fasády písmomalířskou technikou s využitím techniky airbrush.

Grafické práce, tvorba: - loga - vizitky - letáky

Tiskárna. digitální tisk, DTP a grafické zpracování.