Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Vývoj, dodávka: - monitorovací nástroj Fox Monitoring.

Konstrukční výkresy - převádění papírové dokumentace do digitální podoby. Reklamní předměty - návrh reklamních předmětů. Vizualizace - grafické zpracování modelů a výkresů.

Služby: - web marketing - webdesign - mobilní aplikace.

Výroba a prodej produktů z papíru a plastu pro marketingovou podporu prodeje.

Specializace na velkoformátovou venkovní reklamu. Nabízíme: - nejkvalitnější síť vždy osvětlených super posterů v České republice - individuální přístup k vašim specifickým požadavkům a projektům .

Poradenství - internetové propagace a marketing Webové stránky

Výroba, zhotovení: -popis autoplachet -potisk autoplachet, transparentů, stanů -fóliová reklama na automobily -firemní štíty, reklamní panely, -informační systémy -výlohy -autoreklama -nátisk, potisk a polep kapot automobilů a motorek -specifické samolepky, fólie -fóliové popisky -reklamní servis -reklama řezaná plotrem ...

Venkovní reklama s možností umístění na jakékoliv nádraží v ČR, popřípadě do vlakových souprav: -city light vitríny -backlighty -prismavision-pohyblivá reklama -rámečky ve vlacích -železniční mosty -reklama na plášti železničních vozových jednotek -billboardy -bigboardy.

Činnost reklamní agentury. Pronájem a půjčování věcí movitých. Poskytování software. Poradenství v oblasti hardware a software. Poradenství - finanční, ekonomické. Poradenství podnikatelské, organizační. Zpracování dat. Správa sítí. Kurzy, školení a jiné vzdělávací akce.

Poskytování služeb v oblasti výpočetní techniky, informačních technologií či internetu, reklamní činnosti a marketingu

Zabývám se předtiskovou tvorbou veškerých firemních tiskovin, reklamních grafik, navrhuji loga, corporate identity, grafické manuály, prezentace a mnoho dalšího. Osobně působím po Praze, po domluvě celá ČR.

Služby: - internetový marketing - PPC reklama - SEO - copywriting

Služby - personální audit - projektové služby - propagace a marketing.

Jsme moderní laserové studio, které funguje již 6 let. Mezi naše hlavní přednosti patří rychlost vyřízení objednávek a kvalita výsledného produktu. Dále jsme dodavatelem forem na čokoládu.

Reklamní agentura. Tiskové služby.

Nabízíme Vám kompletní servis v oblasti výroby a propagace nového designu pro všechny typy produktů a obalů. Vytvoření nového obalového designu, jeho testování a vytvoření produktových materiálů podpory prodeje.

Služby - správa IT, PC a serverů - internetový marketing - správa sociálních sítí - copywriting - PPC kampaně - webdesign - webhosting.

Služby: - tiskárna - grafické návrhy - výroba tiskovin a reklamních předmětů - knihárna

Činnost: - provoz farmářských trhů na Tylově náměstí

Designové studio - projektová činnost - revitalizace a modernizace interiérů - návrhy reklamních kampaní.

Služby: - tvorba, vývoj e-shopy, mobilní aplikace - marketing - analytika

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Zámečnictví, nástrojářství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...