Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

GRAFIK na PC, 2D, 3D kreslení a modelování ve vektorové grafice, a následná animace např. pro video reklamy, katalogy, plakáty. UMĚLECKÉ SLUŽBY - malíř, výtvarník - MALBA NA STĚNU VIDEO - Fotografické práce, - svatební fotograf - zhotovení fotoalba - grafika - fotografie MEDIÁLNÍ SLUŽBY,

Grafické práce a tisk. Návrh a realizace výšivek a nálepek, texty na míru, tvorba webu. Služby: - web a print design - packaking - corporate identity.

Reklamní služby - velkoformátový tisk.

Grafické návrhy propagačních materiálů, plakátů, prospektů a obalů. Sazba novin, časopisů, katalogů, knih, kalendářů a diářů.

Reklamní agentura - společenské akce - public relations lobbying, sponzoring - tiskové konference - poradenská a konzultační činnost - strategická, marketingová a krizová komunikace

Kopírování a tisk. Tiskařské práce, vazba diplomových prací. Výroba reklamních předmětů.

Služby - návrh a tvorba profesionální prezentace - konzultace v oblasti prodeje, marketingu, přesvědčování a komunikace - školení, workshopy a semináře.

AVITEX agency: Ubytování a servis pro veletržní vystavovatele v Brně a okolí Zajištění: -prostor pro prezentaci na BVV* -návrh a stavba stánků -party servis, rauty, večírky, školení, semináře -občerstvení na stánek, catering, dovoz obědů -hostesky-casting, ušití kostýmů -tlumočnice -letenky (transfer do hotelů) -zajištění dopravy-půjčení ...

Činnost: - LED billboardová prezentace firem - výroba reklamní spotů - grafické návrhy - tisk - tvorba webových stránek

Služby: - odstraňování a retušování graffiti - čištění soklů a obkladů - odstraňování výlepů - servis výloh

Reklamní činnost, služby: - grafika, design - tisk - webdesign - překlady, tlumočení

Reklamní agentura - výroba a prodej razítek - reklamní předměty - vizitky - okenní fólie - grafické práce.

Služby - webdesign - SEO optimalizace - aplikace na míru - marketing.

Výroba - fotoknihy v tvrdých deskách - osušky a deky z vlastních fotografií.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Reklamní agentura, dodavatel, e-shop kompletního sortimentu reklamních a dárkových předmětů s potiskem, s využitím všech dostupných technologií - laseru, výšivky, ražby.

Výroba a prodej čistících a pracích prostředků zn. STELA a DIRECT - prací prášky - gely na praní - aviváže - prostředky na ruční mytí nádobí - prostředky do myček nádobí - univerzální mycí prostředky - mycí prostředky na podlahy - čističe skvrn a další čistící a mycí prostředky. Výroba a prodej profesionálních čistících a pracích ...

Modelingová a produkční agentura STYL - módní přehlídky - fotomodeling - tiskové konference - prezentační a firemní akce.

Průmyslový design Grafické práce Realizace a správa - firemní webové prezentace

Společnost IMAGO Zlín, spol. s r.o. Vám poskytne tyto služby: -návrhy a aplikace reklamy, také na fasády -vyřezávaná reklama: -firemní tabule -výkladní skříně -billboardy -velkoplošný digitální tisk -samolepicí štítky: -sítotisk -plotr -nažehlovací folie -animace.

Poradenské služby v oblasti online marketingu a firemního řízení, PPC a Remarketingové kampaně, Audit webu, Řízení tvorby nového webu, Tvorba bannerů, Prezentace na sociálních sítích, Copywriting, Email marketing kampaně, Affiliate marketing, SEO optimalizace webu, Budování zpětných odkazů.

Služby - grafické studio - tisk - knihařské práce.

Potisk triček, potisk textilu, polep výloh, výroba reklamy, polep aut, montáže reklam, výroba banneru, velkoplošný tisk, světelná reklama, firemní štíty, množstevní slevy, nízké ceny, individualní sleva, samolepky, akce

Výroba reklamních předmětů. Výroba, potisk, prodej, e-shop - vizitky, visačky - kancelářské potřeby.