Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Služby: - zajištění hostesek a dalšího personálu na eventy

-Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Zprostředkování obchodu a služeb

Externí marketing a marketingové poradenství: - texty a grafika - návrhy, logo - slogany a články - prezentace a newslettery - reklamní kampaně

GRAFIK na PC, 2D, 3D kreslení a modelování ve vektorové grafice, a následná animace např. pro video reklamy, katalogy, plakáty. UMĚLECKÉ SLUŽBY - malíř, výtvarník - MALBA NA STĚNU VIDEO - Fotografické práce, - svatební fotograf - zhotovení fotoalba - grafika - fotografie MEDIÁLNÍ SLUŽBY,

Grafické práce a tisk. Návrh a realizace výšivek a nálepek, texty na míru, tvorba webu. Služby: - web a print design - packaking - corporate identity.

Reklamní služby - velkoformátový tisk.

Grafické návrhy propagačních materiálů, plakátů, prospektů a obalů. Sazba novin, časopisů, katalogů, knih, kalendářů a diářů.

Reklamní agentura - společenské akce - public relations lobbying, sponzoring - tiskové konference - poradenská a konzultační činnost - strategická, marketingová a krizová komunikace

Kopírování a tisk. Tiskařské práce, vazba diplomových prací. Výroba reklamních předmětů.

Služby - návrh a tvorba profesionální prezentace - konzultace v oblasti prodeje, marketingu, přesvědčování a komunikace - školení, workshopy a semináře.

AVITEX agency: Ubytování a servis pro veletržní vystavovatele v Brně a okolí Zajištění: -prostor pro prezentaci na BVV* -návrh a stavba stánků -party servis, rauty, večírky, školení, semináře -občerstvení na stánek, catering, dovoz obědů -hostesky-casting, ušití kostýmů -tlumočnice -letenky (transfer do hotelů) -zajištění dopravy-půjčení ...

Činnost: - LED billboardová prezentace firem - výroba reklamní spotů - grafické návrhy - tisk - tvorba webových stránek

Služby: - odstraňování a retušování graffiti - čištění soklů a obkladů - odstraňování výlepů - servis výloh

Reklamní činnost, služby: - grafika, design - tisk - webdesign - překlady, tlumočení

Reklamní agentura - výroba a prodej razítek - reklamní předměty - vizitky - okenní fólie - grafické práce.

Služby - webdesign - SEO optimalizace - aplikace na míru - marketing.

Výroba - fotoknihy v tvrdých deskách - osušky a deky z vlastních fotografií.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Reklamní agentura, dodavatel, e-shop kompletního sortimentu reklamních a dárkových předmětů s potiskem, s využitím všech dostupných technologií - laseru, výšivky, ražby.

Výroba a prodej čistících a pracích prostředků zn. STELA a DIRECT - prací prášky - gely na praní - aviváže - prostředky na ruční mytí nádobí - prostředky do myček nádobí - univerzální mycí prostředky - mycí prostředky na podlahy - čističe skvrn a další čistící a mycí prostředky. Výroba a prodej profesionálních čistících a pracích ...

Modelingová a produkční agentura STYL - módní přehlídky - fotomodeling - tiskové konference - prezentační a firemní akce.

Průmyslový design Grafické práce Realizace a správa - firemní webové prezentace

Společnost IMAGO Zlín, spol. s r.o. Vám poskytne tyto služby: -návrhy a aplikace reklamy, také na fasády -vyřezávaná reklama: -firemní tabule -výkladní skříně -billboardy -velkoplošný digitální tisk -samolepicí štítky: -sítotisk -plotr -nažehlovací folie -animace.

Poradenské služby v oblasti online marketingu a firemního řízení, PPC a Remarketingové kampaně, Audit webu, Řízení tvorby nového webu, Tvorba bannerů, Prezentace na sociálních sítích, Copywriting, Email marketing kampaně, Affiliate marketing, SEO optimalizace webu, Budování zpětných odkazů.