Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Služby - e-mailing - call centra - sms marketing - direct mail - propagační materiály - poradenství - obchodní školení.

Digitální reklamní nosiče - InTable moderní dotykový interaktivní stůl - AD MIRROR reklamní obrazovka a zrcadlo.

Služby: -reklama -grafické práce -webdesign -webhosting -potisk textilu

Činnost: - tvorba značky - tvorba firemní identity.

Výroba: -kartonové stojany -P.O.S materiály

Venkovní reklama - reklamní nosiče, bilboardy všech formátů.

Služby: -administrace dotací -veřejné zakázky -účetnictví -projektové řízení -marketing -podnikatelské záměry

Výroba tkaných a textilních etiket, strojní vyšívání, prodej reklamního textu, potisk textilu a řezaná grafika.

Služby: - tvorba webových stránek - tvorba e-shopů - tvorba webových aplikací - internetový marketing - SEO optimalizace.

Nabídka reklamních a realitních služeb, pořádání internetových soutěží.

Služby: - návrh a realizace firemní prezentace - loga - design webových stránek - tiskoviny

Reklamní činnost, výroba: - nápisy na fasády - transparenty - reklama na auta a autoplachty - reklamní tabule - firemní štíty - info systémy - realizace výstav

Ekonomické poradenství - personální vývoje pro firmy - organizační management. Výroba, návrh samolepící vyřezávaná reklama.

PR agentura působí v oblasti vztahů s veřeností.

Koncertní, produkční a pořadatelská agentura: - pořádání koncertních vystoupení v ČR a zahraničí - produkční činnost - kompletní mediální zajištění realizovaných projektů - realizace reklamních produktů spojených se zajišťovánými projekty - výroba a distribuce hudebních rozhlasových pořadů.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační ...

Malířství, lakýrnictví, natěračství -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství ...

Prodej DVD a blu-ray filmů, her na konzole, grafické návrhy pro reklamu a tisk.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a ...

Zajišťujeme zahraniční kongresy a sympózia, realizujeme semináře na území ČR i ve střední Evropě. Umíme zajistit dle individuálních požadavků jakoukoliv akci na míru.

Zabýváme se sales promotion, samplingy, ochutnávky, poradenstvím. Nabízíme promotéry, hostesky (databáze 3000), společenské akce, průzkum trhu. Marketingová správa objektu, výroba POS a POP, design, interaktivní marketing, eventy, road show.