Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Projekt Rentface nabízí atraktivní reklamní plochy na nákladních vozidlech, autobusech, dodávkách a osobních autech. Reklamu v pohybu využívají majitelé firem i agentury. Reklama na autech je podle odborných průzkumů velmi efektivní propagace.

Tisk, reklama - velkoplošný tisk - skenování - kopírování - grafické práce - vazby diplomových a bakalářských prací.

Inua design: - specializace na 3D data - modelování, vizualizace - design prodejen a interiérů - produktový design - konstrukce (CAD/CAM). Inua print: - specializace na 2D data. Grafické studio. Komplexní tvorba tiskovin - katalogy, prospekty, firemní brožury, vzorníky, aj. Design obalů.

Výroba, prodej: - dětské zboží - omalovánky pro děti - pexesa - úkolníčky - rozvrhy - diplomy - sešity - reklamní a dárkové předměty.

Truhlářské práce související s výstavami Realizace - výstavy a expozice.

Pořádání: výstav, firemních prezentací tiskových konferencí kongresů, valných hromad odborných seminářů a školení kulturně společenských akcí společenských rautů a recepcí včetně doprovodných programů Překladatelské služby, simultánní tlumočení a mnoho dalšího.

Služby: - realizace akce na klíč - firemní akce, svatby, narozeniny - výstavy a vernisáže - catering - fotografické služby

Služby: -reklama -produkce -moderátor -komunikace

Služby: -reklamní agentura -pořádání eventů, párty, svateb, oslav Půjčovna, prodej: -kostýmy -párty dekorace

Výroba a prodej reklmaních předmětů, sportovních suvenýrů (šály, minidresy, vlaječky, čepice, textilie s potiskem a výšivkou, puky s potiskem). Prodej sportovních dresů pro hokej a fotbal.

Výroba razítek, vizitek Kopírovací služby Tisk Laminace Bakalářské práce

Služby: - polygrafický servis - grafické studio - reklamní agentura

DTP a grafické studio - letáky, katalogy, plakáty, knihy a další.

Výroba, potisk: -plastové karty: -identifikační, bonusové, členské, klubové -reklamní magnety

Reklamní agentura - návrhy a kompletní realizace reklamních kampaní - reklamní textilie a reklamní předměty Výroba - tiskové materiály Webdesign studio - návrhy logotypů a kompletního vizuálního stylutvorba

Dodávka, montáž - světelné reklamní nosiče - světelná reklamní média

Vývoj mobilních aplikací a webových stránek - webdesign - SEO optimalizace - grafické zpracování - marketing.