Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Výroba a prodej sportovního oblečení a dresů pro všechny druhy sportů.Tiskneme a vyšíváme na trička, vyrábíme vlajky.Potisk textilu od 1 kusu .Tiskneme sítotiskem, flexotiskem, transferovým tiskem a digitálním tiskem.Dovážíme a tiskneme igelitové a papírové tašky od 20 ks.

Velkoplošná reklama: -výroba grafiky -velkoplošný digitální tisk -speciální aplikace (podlahová grafika, grafika na auta, fasády budov, speciální grafika na fasády budov DotsVision) -dopravní prostředky -reflexní grafika -okenní grafika, window -3M FloorMinders_ System, podlahová grafika -stěny -interiérová ...

Vyrábíme veškeré reklamní cedule a bannery na různé materiály jako PVC desky, plech, sklo, vinylové folie, plachty apod. Polepy vozidel provádíme klasickým výřezem z folie (texty, loga, jednoduché obrázky), ale také fóliemi s tištěnými motivy (fotografie).

Projektový manager - specialista na marketing - semináře pro veřejnost.

Výroba, vývoj, návrhy: -reklamní stojany -stojany na zboží -vitríny -displeje, displaye -POS a POP materiály na podporu prodeje -vybavení prodejen -dekorace prodejen, výloh.

Fotograf architektury, letecká fotografie Nabízím služby profesionálního fotografa se specializací na architekturu a leteckou fotografii. Jsem registrovaný pilot s povolením pro letecké práce od ÚCL se specializací na letecké snímkování s dronem.

Služby: - strojní vyšívání - reklamní výšivky - výroba reklamních předmětů

Působíme v oblasti: - scénografie, - designu, - atypické reklamy. Řešíme komplexně vizuální podobu kulturních, společenských a marketingových akcí, výstav, veletržních stánků a POS, od návrhu až po finální realizaci.

Tiskárna. Druhy tisku: - ekologický - digitální - celoplošný - sítotisk. Potisk: - trička - mikiny - tašky a další. Prodej: - biotextil. Výroba reklamního textilu na zakázku.

Služby: - tvorba software - internetový marketing

Služby: -digitální, offsetový tisk. -potisk textilu. -strojní výšivky. -maturitní, absolventská trička. -výroba samolepek. -DTP studio. -výroba razítek. -fóliová reklama. -světelná reklama. -flockování.

Reklamní činnost - grafické práce - tisk - webdesign.

Služby: - tvorba webových stránek a webových aplikací - SEO optimalizace - outsorcing IT.

Půjčovna - kostýmy a dekorace. Krejčovské služby. Grafické služby, tisk, výroba vizitek.

Tisk vizitek. Grafické návrhy a zpracování.

Provoz tiskárny a DTP studia. Nabídka prací v polygrafickém průmyslu.

Návrh a příprava tisku (DTP): - návrh, - scan, - zlom, - osvit, - nátisk. Ofsetový tisk: - vizitky (od 1000 ks), - dopisní papíry, - obálky, - bloky, - formuláře, - prospekty, - letáky, - brožury, - časopisy, - knihy.

Venkovní reklama, světelná reklama, billboardy. Marketing. Městský mobiliář. Rollingboardy.