Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Výhradní distributor plotrových fólií METAMARK a CALON pro ČR. Produkty pro výrobu reklamy. - plotrové a zažehlovací fólie - média pro digitální tisk - deskové materiály - transferové lisy - reklamní stojany, plastové, kovové - světelné boxy a rámečky - vzorníky.

Služby: -tvorba webových stránek všeho druhu zejména pro firemní klientelu -SEO, webdesign a copywriting -tvorba aplikací -konfigurace serverů -poradenství -PPC kampaně.

Natáčení - videošoty Zpracování - reklamní kampaně Pořádání - konference Návrhy, tvorba a provoz webových stránek. Pořádání edukačních seminářů.

Služby: -počítačové poradenství -PC kurzy -tvorba webu -tvorba znělek -hudba do reklam -grafické služby

Služby: -grafické studio -reklamní agentura

Služby: - reklamní - polepy automobilů - velkoformátový digitální tisk - světelná reklama Výroba: - razítka

Nabízíme tvorbu www stránek, webdesign, firemní a kreativní grafiku i tisk. Poskytujeme poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Reklamní agentura: - marketingové studie - signmaking - DTP studio - malonákladový expresní tisk

Služby: -reklama -marketing - grafické návrhy, DTP

Prodej - vánoční osvětlení - profesionální řada - LED - mini LED - akční slevy

Činnost: - tvorba webových stránek - grafické návrhy

Grafické návrhy a zpracování veškerých tiskových a propagačních materiálů. Navrhuji loga, vizitky, letáky, plakáty, brožury a katalogy, sazba knih a periodik. Velké formáty - cedule, plachty, billboardy. Spolupráce s ověřenými tiskárnami.

- Reprografické studio - Web design - Kalendáře - Reklamní předměty - Motorsport gallery - Svatební fotografie - Velkoformátové foto