Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Výroba reklamní a dárkové předměty. Polepy automobilů a výloh, videodokumentace a technické, dokumentační a umělecké foto. Sítotisk, tampónový tisk, flocktisk a pískování. Vytváříme billboardy, poutače, bannery a informační tabule.

Veletržní služby: -architektonické návrhy veletržních expozic -výstavba expozic v tuzemsku i zahraničí "na klíč" -doprovodné programy -společenské akce -ubytování vystavovatelů -tlumočnice, hostesky. Reklamní agentura: -návrh komunikační strategie -grafické návrhy, design -plánování medií, nákup medií -offsetový tisk ...

Kompletní služby pro veletrhy a výstavy: -realizace stánků, expozic pomocí stavebnicového systému OCTANORM -atypické expozice. Grafický návrh, montáž, stavba, demontáž: -výstavní stánky, plochy, expozice.

Reklamní a grafické služby.

Portál o úsporách: -texty specialistů na energetické zdroje -bankovnictví -pojišťovnictví -stavby, hypotéky -leasingy a nespočet dalších aktivit.

Pořádání společenských akcí, především B2B. Organizování akcí na klíč: - konference a kongresy - odborné školení a semináře - teambuldingové akce - kulturní a společenské akce - firemní večírky a oslavy - módní přehlídky - výstavy a veletrhy. Zajištění kopletního servisu: - výběr lokality - dramaturgickě linie - ...

E-shop přeprodej a zákaznické služby skrze online platformu BizBox. Prodejce pro Vaše podnikání, Vy produkujete - my prodáváme. Naším cílem je zajistit prodej Vašich výrobků na uživatele prostřednictvím globální obchodní platformy BizBox.

Činnost: - výstavní služby - realizace výstavních expozic - interiéry - veletržní marketing - světelná loga s LED technologií.

Poskytuje komplexní online marketingové služby. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace pro vyhledávače, PPC reklama, online analytika. Nabízíme kvalitní služby za nízké ceny.

Služby: -grafika -logotypy -netradiční dárky -obalový design a tisk. Provoz fotostudia, realizace www prezentací.

Provádíme profesionální ruční registrace do katalogů. Registrujeme do českých a slovenských obecných katalogů, katalogů firem a katalogů eshopů. Provádíme také vkládání PR článků do katalogů PR článků.

Nabídka: - reklamní plochy k pronájmu. Fóliové polepy.

Velkoplošná reklama: - malby a nátěry na fasády, haly - hliníkové štítky - orientační systémy.

Ofsetový tisk, sítotisk a litografické studio, samolepící reklamy.

Navrhování a tisk etiket pomocí hardwarových prostředků.

Daňové, účetní a ekonomické poradenství a služby Pořádání kulturních, sportovních, kongresových a společenských akcí Reklamní agentura

Výhradní zastoupení firmy EXELL. Výroba, prodej: -razítka. Prodej: -materiál pro výrobu razítek -grafické papíry. Služby, tiskárna, tisk -svatební oznámení, košíčky, ubrousky -novoročenky -vizitky -samolepky -semolepící fólie, reklamní cedule -potisk - reklamní předměty -digitální tisk do formátu A3.

Provoz grafického a reklamního studia.

Naše společnost GAMATISK, s. r. o. se zabývá potiskem reklamních materiálů. Naše služby: - lakování UV do B1, blistrové do B2 - potisk triček a textilu - PE tašky - transferový, ofsetový a tamponový tisk - knihtisk - výroba razítka - digitální tiskový plotr VersaCAM (řezání a tisk na jednom stroji) - digitální tisk do A3 - samolepky ...

IOS ( informační obrazové systémy ) - velkoplošné videoprojekce - grafické práce, videoprezentace

Finanční poradenství - úvěry - pojistky - akcie Grafika Internetový marketing

HAMPL - reklamní výroba Reklamní výroba: - firemní štíty - polepy výloh a dopravních prostředků - informační a reklamní tabule - vizitky - autoplachty - rotační reklamní plochy - reklamní plachty a vlajky - velkoplošný digitální tisk a laminace - gravírování - výroba razítek.

REKLAMA & TISK PRINTO -reklamní dárky s potiskem -velkoplošný tisk - řezaná grafika - výlohy, automobily - webové prezentace -razítka, vizitky, etikety -firemní tiskopisy, obálky a adresou -kopírování -svatební oznámení -propisovačky, mikrotužky, přívěsky -klíčenky, zapalovače atd.