Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Zabýváme se správou firmeních dokumentů, implementací a hostingem document management systémů.

Reklamní agentura FROG studio nabízí komplexní služby v oblasti reklamy a prezentace Vaší firmy.

Reklamní agentura SAMA Tiskárna. Výroba: - ručné šité a lepéné míče pro fotbal, volejbal, nohejbal, halové sporty.

Hodinový manžel: - drobné údržbářské práce - úklidové služby - reklama.

Rhodeo je reklamní agentura zaměřená na polygraficke služby. Naše společnost právě rozšířila své služby o další polygrafickou, v České republice ojedinělou novinku v této oblasti. To znamená tři služby pod jednou střechou: - kreativa - dtp zpracování - velkoplošný tisk - plně vybaveny provoz - NOVINKA - Di ofsetový plochý tisk.

Poradenství v oblasti vztahů s veřejností a komunikace

Maloobchod, prodej, e-shop, výroba, potisk: - trička. Zakázková výroba: Křenová 19, Brno.

Reklama, internet, marketing. Tvorba webových prezentací a internetových obchodů. Návrh a tisk reklamních tiskovin. Výroba razítek a reklamních předmětů. Reklamní, marketingové a grafické služby.

Internetový obchod, prodej, potisk textilu: - absolventská trička - školní trička - maturitní stužky a šerpy - firemní a reklamní textil - výběr triček, kšiltovek, šátků, šortek, stužek a šerp s potiskem: - vhodné pro mateřské školy, absolventy ZŠ či SŠ - udělej si vlastní tričko

Velkoplošný tisk. Řezaná grafika. Písmomalířství. Billboardy. 3D reklama Bannery

Grafické studio. Grafika, design: -propagační -papírenská -potravinářská -kosmetická -drogistická -hračkářská -průmyslová.

Marketing, design, komunikace: -výtvarné řešení výrobků -návrh designu -návrhy obalů a etiket -reklama na klíč -výstavní expozice -billboardy, bigboardy -3D modely -reklamní kampaně na míru Kubelíkova 1224/42, Žižkov, Praha (Ústředí)

Reklamní agentura. Služby: -grafické, počítačové zpracování -vizitky, dopisní papíry, etikety, obaly, čárové kody pro zboží -grafika letáky, prospekty, produktové katalogy -začlenění do grafiky výročních zpráv pro obchodní společnosti -inzeráty do časopisů, novin a periodik -plakáty do formátu B1 -nástěnné, stolní kalendáře ...

Výroba - razítka Tiskárna - tisk - tiskopisy a razítka pro podnikatele

Česká pobočka evropské sítě agentur, VISIBILITY digital s.r.o., nabízí komplexní služby na internetu s pokročilou optimalizací předních webů v českém internetovém prostředí, mezi které patří např.: Peníze.cz, Babyweb.cz, Lekarka.cz.

Prodej, e-shop: -kancelářské potřeby -tiskopisy -formuláře -kancelářská technika Reklamní servis: -vyrobíme tiskopisy dle požadavků -dotisk Vašeho loga -potisk trik a jiných textilních výrobků -vazba a laminování -kopírování -barevný tisk - malonákladový tisk letáků, vizitek .. -kompletní reklamní servis.

Insolvenční poradenství Občanský konkurz a oddlužení Kurzy, školení. Účetnictví Daňové poradenství Reklamní služby Sportovní trofeje a medaile Fotodárky Placky, butony a 3D odznaky a přívěšky Ověřovatelská kancelář, ověřování listin, podpisů a vydávání výpisů z Informačního systému státní správy -CZECHPOINT

Grafický design Webdesign

Jste začínající firma, pořádáte akci nebo prostě a jednoduše potřebujete práci od grafika? Jste tu správně. Navštivte mé portfolio a poté mi napište email.

Umělecká, produkční a reklamní agentura.