Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Pískování - skloreklamní loga na sklo Výroba - ozdobné kartony Reklamní loga na sklo

Výroba: - plány, mapy měst. Vydavatelská a nakladatelská činnost. Dále provádí: - zprostředkování reklamní a propagační činnosti.

Výroba - reklamní šály, čepice a čelenky Prodej - klubové, fans a reklamní šály, čepice a čelenky

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Cestovní agentura Autobusová doprava Vedení - účetnictví Výroba - reklama Ofsetový tisk - tiskárna

Výroba reklam. Výroba reklamních fóliových nápisů na vozidla, firemní štíty, výkladní skříně obchodů, prezentace atd....

Návrhy a realizace výstavních i veletržních expozic a stánků.

Polygrafická výroba: -tisk, sítotisk -umělecký tisk -tamponový tisk -potisk dodaných materiálů -plotr -pískování. Výroba: -samolepící etikety -podložky pod myš*. Komplexní reklama, full servis: -realizace. Design: -výtvarné, grafické návrhy.

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Grafické návrhy, Webdesign, multimediální prezentace.

Digitální agentura, která pomáhá firmám získávat více zákazníků prostřednictvím internetu a chytrých aplikací. Specializujeme se na vývoj webových aplikací, online marketing a affiliate marketing.

Reklamní činnost, grafika, marketing. -vizitky, letáky, katalogy, samolepky - veškeré další tiskoviny ( ofset, sítotisk, tampontisk, flexo, výšivky apod. ) - kompletní předtiskovou přípravu - registraci, tvorbu a správu internetových stránek - digitální fotografování (Fuji FinePix S9500) - CD prezentace - CD vizitky s firemní ...

Internetový marketing zaměřený na PPC reklamu. Realizace, optimalizace, správa a audity reklamních kampaní ve vyhledávacích, reklamních a sociálních sítích, včetně remarketingu a behaviorálního, demografického, či geografického cílení. Efektivně navyšujeme počty návštěvníků webů a tyto následně měníme v zákazníky.

Jako kreativní studio se zabýváme především tvorbou internetových stránek a jejich designem, dále grafickými nebo tiskovými službami. V naší nabídce nechybí ani další reklamní služby - jako jsou tvorba loga, či propagačních materiálů.

Reklamní agentura. Naše firma se zabývá prodejem firemních reklamních předmětů a realizováním reklamních projektů s prostorem pro cílenou firemní propagaci. Dodáváme novoročenky pro firmy, vánoční pohlednice Konta Bariéry, nástěnné kalendáře „Alois Mikulka pro Světlušku 2015, kalendář "Český fotbal pro sport bez bariér 2015". Prodáváme ...

Web stránky na míru pro malé živnostníky, podnikatele. Za výhodnou cenu již od 2500, - SEO optimalizace, reklamní bannery, PPC reklama, návrhy vizitek.

Komplexní služby v oblasti digitálního marketingu. Tvorba webových stránek, online marketingové strategie, správa webových stránek, správa PPC kampaní a poradenství v oblasti e-commerce.

Reklamní agentura: -komplexní servis, full servis -reklamní kampaně -výroba TV**, televizní, rozhlasové spoty -návrh, výroba: -letáky, plakáty -reklamní předměty -direct marketing -promotion akce -ochutnávky, prezentace -analýza, průzkum trhu -marketingové poradenství -grafické manuály -návrhy obalů.