Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Autorizovaný zástupce Italské firmy SILCA pro ČR a SR. Prodej, instalace, zaškolení, servis: - stroje na výrobu všech druhů klíčů. Výroba na speciálních laserových strojích: - všech druhů klíčů-cylindrické, trezorové, důlkové, speciální, dozické, autoklíče, vratové, schránkové, klíče s imobilizérem -klíče podle originálu i podle ...

Konzultant, vývojář a publicista se zaměřením na internetový marketing. SEO optimalizace pro vyhledávače, SEM marketing ve vyhledávání, budování zpětných odkazů a psaní pro web neboli copywriting. Vývoj webových projektů a programování v PHP/MySQL.

Opravdu nejlevnější registrace do katalogů, zdarma zaregistrujeme až 70 katalogů. Zvýšíme Vám návštěvnost, zvedneme Vám zisk se zárukou!

Realizace - výstavní expozice, obchodní činnost.

Reklamní činnost Zprostředkování obchodu.

Specializujeme se na internetovou reklamu. Mezi naše služby patří zejména tvorba a správa PPC reklamy, SEO optimalizace internetových stránek, tvorba a správa reklamy na Facebooku a tvorba internetových stránek a e-shopů. Našim klientům pomáháme získat více objednávek, zvýšit návštěvnost webových stránek nebo budovat povědomí o jejich ...

Činnost: - obalové materiály - samolepící etikety a labely - tiskařské služby.

Loga - značky Grafický design - tiskoviny Webdesign Tvorba - obrazy

Tiskárna - tisk a objednávky on-line - vizitky, letáky, pohlednice, poukazy, kalendáře, samolepky, razítko, reklamní plachty, bannery, roll up, reklamní předměty, reklamní textil, polepy aut a výloh. Grafické studio a webdesign, tvorba loga. Rychlý a levný tisk a expedice po celé ČR. Doprava zdarma.

Služby, tvorba: - profesionální www (webové) stránky - e-shopy - redakční systémy - optimalizace pro vyhledávače (SEO) - PPC reklama. Zajišťujeme webhosting a serverhosting.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Propagace a účast na tenisových a golfových turnajích známých osobností - zorganizování firemních, sportovních a společenských akcí na klíč - zajištění účasti a vystoupení známých osobností a zpěváků na vašich firemních akcích - zajištění hostesek

Ozvučování akcí Fotografické práce Singmaking Digitální tisk Grafické návrhy

Výroba a prodej reklamních stojanů.

Přeprava osob po ČR a celé EU: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob - pro VIP klientelu limuzíny určené pro dopravu: svatby, promoční akce, kulturní a sportovní události.

Reklamní agentura Dodávka - reklamní tabule Dodávka - reklamní předměty Dodávka - polepy na auta

Služby: - marketing - obchodní zastoupení - lokalizace software - ATC produkty - odborné překlady