Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Reklamní agentura. Grafické studio. Výroba: - řezaná grafika - polepy firemních vozidel, výlohy, reklamní nebo jiné tabule - samolepky s textem, fotografií nebo obrázkem. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - svařovaná pouzdra - regálové a materiálové štítky - gravírovací materiál - výstražné pásky - samolepicí fólie - ...

SEM marketing SEO optimalizace Webdesign - corporate Identity.

Reklamní agentura. Mediální agentura. Kompletní služby mediální agentury v oblasti přípravy a realizace mediálních kampaní.

Výroba - vánoční světelné dekorace -světelné reklamy

DOCU GUARD Česká republika s.r.o. je členem společnosti Iron Mountain, která jako spolehlivým partner pro Vás uschovává, spravuje a ochraňuje dokumenty, média a elektronická data v jakémkoliv formátu a délce. Poskytujeme služby: Úschova a správa, vyhledání: -obchodních dokumentů, elektronické kopie záznamů, zdravotnické záznamy, filmy ...

Příprava a zpracování koncepce udržitelného rozvoje cestovního ruchu - příprava, zpracování a realizace marketingového auditu - příprava, zpracování a realizace marketingové strategie - příprava marketingového výzkumu - příprava a realizace Mystery shoppingu - příprava, zpracování a realizace projektů EU Kurzy - ...

Hlavní náplní je komplexní poradenská a dodavatelská činnost v oboru automatizovaných systémů řízení budov (MaR - Měření a Regulace). - velkoobchod - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení zprostředkování ...

Analýza referencí na internetu, optimalizace informací uváděných na webu, marketing, reklama.

Správa entomologických sbírek a typového materiálu.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Tvorba webových prezentací.

Grafické studio - VIZUÁLNÍ styl. Webdesign.

Realitní kancelář: -poskytování úvěrů a půjček -odkup pohledávek, poskytování záruk za bankovní úvěry -činnost podnikatelských, finančních a ekonomických poradců -pořádání odborných kurzů a školení -reklamní činnost a marketing -vydavatelská a nakladatelská činnost -zprostředkování obchodu a služeb.

Reklamní agentura. Služby: - řezaná a tištěná reklama - přímý digitální tisk, potisk různého druhu textilu Výroba: - samolepek, 3D samolepky - logoprinty - řezaná reklama - reklamní tabule a štítky - bannery - grafika ze samolepících folií - nápisy, tabulky, orientační systémy budov a areálů - reklamní USB disky a klíčenky.

Reklamní činnost a marketingové služby. - kompletní reklamní servis - realizace reklamních kampaní - marketingový průzkum.

Tisk Reklamní a propagační grafika Potisk - reklamní předměty

Výroba, prodej: - reklamní předměty všech kategorií, také kožená galanterie, koženky a plasty. Tiskařské práce, potisk.

Reklamní činnost: - signmaking - světelné reklamy - velkokapacitní černobílý tisk - propagační tiskoviny - grafické návrhy.