Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Zaměřujeme se na branding a grafické návrhy v oblasti firemní identity, informačního designu a webových prezentací. Pomáháme našim klientům komunikovat jednoduše a zřetelně jejich hodnoty. Zakládáme si na vzájemném dialogu, analytickém přístupu a vysoce kvalitním zpracování.

Reklamní činnost, výroba: - billboardy - malby na fasády.

Grafické návrhy, digitální foto, DTP (zlom, retuše a montáže). Provádění digitálního, ofsetového a velkoplošného tisku. Zajišťování reklamních a marketingových služeb. Realizace grafických návrhů.

Grafické studio: - výroba razítek Trodat - dřevěná razítka - polepy aut a výloh - reklamní tabule, - výroba samolepek - kopírování a barevný tisk. - dárkové předměty s potiskem - výroba reklamních bannerů - sítotisk - tampontisk - letáky, firemní složky, bloky - vlajky - potisk tašek, triček

Elektronické komunikace. Telekomunikace. Telekomunikační služby. Marketingové služby.

Grafický design. Řezaná reklama z fólií. Velkoplošný tisk.

BowTie Prague - full servisová marketingová agentura. Nabízíme své služby menším a středním společnostem. Zabýváme se strategickým plánováním, korporátní identitou, vizuální komunikací. Poskytujeme reklamu, PR, sponzoring a podporu prodeje.

Tisk: - propagační letáky, prospekty, plakáty, katalogy, brožury, výroční zprávy, návody, dopisní papíry, formuláře a tiskopisy, vizitky, pozvánky (pozvánka), novoročenky, potisk obálek (obálky), časopisy, knihy, učebnice, brožury, desky s chlopněmi a výseky, kalendáře stolní i závěsné, samopropisovací tiskoviny ap. Předtisková ...

Fotografování v exteríéru i našem ateliéru - fotografie, plakáty - svatební fotograf Natáčení - video ve videostudiu - dokumentární filmy - reklamy - virtuální prohlídky - vidozáznamypřevody kazet S VHS, miniDV na DVD, Blue - ray - svatební kameraman Zhotovení - reklamy.

Fotografování svatby, společenské a kulturní akce. Natáčení reklamní spoty, hudební klipy, videklipy, videokatalogy, televizní pořady, dokumentární filmy, módní přehlídky, Billboard, grafické práce, DTP studio, tvorba www stránky.

Webový copywriting. Copywriter. Služby: - příprava textů pro webové stránky s ohledem na optimalizaci pro vyhledávače SEO - tvorba a úprava reklamních, marketingových a PR textů: - propagační nabídky, letáky, prospekty, komplimentky, katalogy, tiskové zprávy - jazykové korektury - opravy gramatických a pravopisných chyb.

Poradenství v oblasti profesionálního spotřebitelství, partnerských programů, provizních systémů, síťového a referenčního marketingu. Internetové obchody, e-shop, eshop pro profesionální spotřebitele.

Služby: - poradenství v oblasti e-byznysu - kreativní grafické návrhy - návrhy řešení, tvorba a provoz internetových a intranetových aplikací - návrhy, tvorba a správa reklamních kampaní na internetu - návrh corporate identity a firemních tiskovin

Provádíme: - grafický design - ofsetový tisk - řezaná reklama - sítotisk.

Návrh, výroba, prodej: - svatební oznámení - novoročenky - vizitky - letáky - propagační materiály - promoční oznámení, slepotisk - razítka - blahopřejné karty - příležitostní tiskové produkty. Výroba, prodej: - dárkové předměty.

Grafické studio, grafický design, DTP, kresličské práce. Reklamní studio. Reklamní polepy, řezaná reklama. Malonákladový digitální tisk. Velkoplošný tisk.

Statické zajištění budov (statický posudek) technologií HELIFIX: -stabilizace vyboulených zdí, opravy (sendvičové zdivo, sešívání trhlin zdiva) -opravy (cihlové oblouky, překlady, klenby). Výškové práce: -montáže a demontáže technických celků -nátěry a čištění: -natíráme a čistíme všechny druhy střech, římsy, okapy, svody, ...

Reklamní kampaně Katalogy - plakáty. Grafické studio, Tvorba www stránky.

Firma TScom s.r.o. vznikla v polovině roku 2007, jako komunikační agentura zabývající se zpracováním reklamních strategií. Zajišťujeme billboardové a bigboardové kampaně pro řadu velkých klientů, jako např. Makro, Madeta, Triada 2000, Zahradník Parket, AGRS a.s., Hamé a.s. a další. Další naší předností je zajišťování tiskových konferencí, ...