Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Nabízíme: - Velkoplošný digitální tisk - Řezaná reklama plotrem - Kopírování do formátu A3 - Sítotisk - Flexotisk - Ofset.

Tisk - vizitky - prospekty - letáky - katalogy Grafické návrhy - firemní loga Tvorba - www stránky, webdesign.

Služby: - výseky od formátu A8 do B2+, laminování, bigování, perforace reliéfního tisku a číslování.

Půjčovna - dekorace svatebních tabulí Marketingová činnost Tvorba - corporate identity

Reklamní činnost Výroba - reklamní předměty Oděvy- zakázková výroba

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení propagační videa, spoty.

Nabízíme kompletní služby v oblasti reklamy a tisku. Fotostudio, grafické studio, tiskárna, reklamní agentura. Potisk reklamních předmětů. Potisk stuh. Ražený tisk. Reliéfní tisk. Zlatotisk. Tvorba katalogtů, letáků, firemního designu, cd a dvd. Webdesign.

První speciální obchod s razítky na Smíchově. Razítka: - standardní obdelníková - obdelníková - obdelníková s datumkou nebo číslovačkou - kulatá a oválná - kulatá a oválná s datumkou - čtvercová - čvercová s datumkou - kovová (stativy) - kovová s datumkou nebo číslovačkou - plastová (stativy) - datumky a číslovačky - paginýrky - ...

Strojní vyšívání, výroba nášivek a reklamních předmětů.

Produkční agentura - servis pro reklamní agentury a marketingová oddělení - eventy, reklamní a společenské akce - hostesky a promotéři - vzdělávací programy.

Reklamní a propagační služby. Vydavatelství katalogů: -Veselské služby -Strážnické služby -Bzenecké a Vracovské služby -kalendář Veselských služeb.

Komplexní reklamní činnost. Výroba: - grafika - návrhy značek, logotypů, grafických manuálů, vizitek, firemních tiskovin.

Grafické návrhy - letáky - vizitky - brožury - reklamní cedule Výroba - www stránky

Výroba - klasické i digifoto - razítka Potisk - trička - hrnky - puzzle - polštářky - podložky pod myš

Komplexní telemarketingové služby a přímý marketing: -aktivní telemarketing -pasivní telemarketing -database marketing -zpracování, vyhodnocování a třídění dat -training-vzdělávací programy -direct mailing.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod

Výroba razítek - na počkání Laserové vypalování - gravírování Tiskové služby - výsekové a grafické práce

Komunikační agentura se zaěřením na projektovou činnost.

Tiskárna - polygrafická výroba Grafické studio - CTP Skládání - děrovaní - číslování - snášení - výsek - ražba - slepotisk - vazba - povrchová úprava tiskovin

Výroba - reklamy Výroba - billboardy Reklamní servis DEKO - DEKO INZERT inzertní NOVINY s obsahem PRO HK a LB kraje